OneMed on tehnyt sopimuksen Iogenin hankkimisesta – Iogen on suomalainen silmäkirurgisten tuotteiden jakelija

OneMed on solminut 25.2.2021 sopimuksen suomalaisen silmäkirurgisten tuotteiden jakelijan, Iogenin hankkimisesta. Iogen on saavuttanut asemansa yhtenä Suomen johtavista silmäkirurgian tuotteiden jakelijoista asiakaslähtöisellä lähestymistavalla ja korkealaatuisella silmäkirurgian tuotteiden valikoimalla.

OneMed Suomen nykyinen silmäleikkausliiketoiminta perustuu ensisijaisesti laitteiden myyntiin. Nämä kaksi liiketoimintaa täydentävät toisiaan ja muodostavat entistä vahvemman alustan kasvulle tulevaisuudessa.

 

Iogen toimii edelleen erillisenä kokonaisuutena OneMedissä, jotta silmäleikkaustuotteiden markkinoilla oleva, pitkälle erikoistunut vuorovaikutusyhteys asiakkaiden ja toimittajan välillä säilyy.

 

 Yhdistämällä OneMedin ja Iogenin silmäleikkausliiketoiminnan saamme asiakkaille paremman ja laajemman tuotetarjonnan, mistä on hyötyä nykyisille ja uusille asiakkaille sekä toimittajille, sanoo Markus Henriksson, OneMed Suomen toimitusjohtaja.

 

OneMed on johtavia lääketieteellisten laitteiden, tarvikkeiden ja terveydenhoitoon liittyvien palveluiden jakelijoita Euroopassa. Olemme aktiivisia 11 maassa, työllistämme 1 000 työntekijää ja vuotuinen liikevaihtomme on yli 700 miljoonaa euroa. Tuotamme asiakkaidemme kanssa laadukkaampaa elämää potilaille – helpotamme hoitohenkilökunnan arkea ja vähennämme terveydenhuollon kustannuksia. Pyrimme vähentämään ympäristövaikutuksia ja teemme yhteistyötä toimittajiemme kanssa työolojen parantamiseksi koko toimitusketjussa

 

Lisätietoja:

Markus Henriksson
Toimitusjohtaja, OneMed Oy
markus.henriksson@onemed.com

Lisää uutisia