Asker Healthcare Groupin vastuullisuusraportti 2021 julkaistu

Asker Healthcare Groupin vastuullisuusraportti vuodelle 2021 esittelee uuden ESG-strategian ja tiivistää raportointivuoden tärkeimmät saavutukset ja haasteet. Se on myös edistymisraportti Askerin vastuullisuustyön kehittymisestä.

”Terveydenhuollon tarvikkeiden, varusteiden ja laitteiden tarve asettaa planeetallemme paineita tuotannon, kuljetuksen ja jätteiden osalta. Tärkeänä linkkinä tuotannon ja kulutuksen välillä pyrimme ajamaan kestävämmän terveydenhuollon edellyttämiä muutoksia. Varmistaaksemme, että teemme osamme, olemme vuoden 2021 aikana ottaneet käyttöön uuden, kunnianhimoisemman ESG-strategian ja ottaneet myös merkittäviä askeleita kaikilla ESG-alueilla. Edistyminen on elintärkeää terveydenhuoltoalan pitkän aikavälin menestykselle”, sanoo Johan Falk, toimitusjohtaja, Asker Healthcare Group.

YK:n Global Compactin 10 periaatetta, jotka Asker allekirjoitti vuonna 2021, sekä 17 kestävän kehityksen tavoitetta (SDG) luovat kontekstin Askerin ESG-työlle. Pääpaino on SDG 3 – hyvä terveys ja hyvinvointi.

Raportti on laadittu GRI-standardien mukaisesti.

Vastuullisuusraportti suomeksi.

Sustainability report in english.

Lisää uutisia