OneMediläiset esittäytyvät: Vastaanottoassistentti Kati Arffman

Kati aloitti OneMedin Metsäläntien vastaanotossa korona syksynä 2020. Sittemmin aulan työpäivät ovat vilkastuneet, kun ihmiset ovat palanneet toimistolle.

Kati on koulutukseltaan matkailun restonomi ja aloittanut työuransa erikoiskaupoissa ja muun muassa lentokentän tax-freessa sekä hotellien vastaanotoissa, ollen kaupan alalla 7 vuotta. Vuonna 2019 hän oli puoli vuotta opiskeluvaihdossa Etelä-Korean Soulissa, ja opiskeli siellä yliopistolla matkailua sekä korean kielioppia. Kati on vieraillut Etelä-Koreassa yhteensä kuusi kertaa, esimerkiksi vapaaehtoistyössä. Korea-kärpänen on siis todella puraissut ja nyttemmin Kati herättelee opintoja, jotta mielenkiintoinen kieli ei pääse unohtumaan.

Monipuolinen työ vastaanotossa

”Olen täällä joka paikan höylä,” Kati kuvailee toimenkuvaansa.

Hänen vastuulleen kuuluvat kiinteistön asioita, kulunvalvontaa, postitusta, kokoustarjoilut sekä satunnaiset projektit henkilöstölle ja apukäsinä toimiminen. Lisäksi Kati vastaa OneMedin lisäksi neljän muun firman aulapalveluista, joiden konttorit ovat samassa kiinteistössä.

Päivät ovat rutiininomaisia liittyen jokapäiväisiin toimintoihin ja neuvotteluhuoneiden järjestelyihin. Lisäksi Kati avustaa tiimiprojekteissa, kuten messujärjestelyissä ja vastaa myös puhelinvaihteeseen. Koronan jälkeen joitakin tehtäviä on tullut lisää ja tietysti ihmisiä liikkuu toimistolla enemmän - neuvotteluhuoneet ja kokoustarjoilut ja -palvelut ovat tehokkaammassa käytössä. Uutena, innostava työtehtävänä Kati osallistuu firman tapahtumajärjestelyihin, ja on päässyt näin hyödyntämään myös koulutustaan.

Hyvä paikka olla töissä

Kati viihtyy OneMedillä. On ollut kiinnostavaa oppia työn kautta terveydenhoitoalasta, josta ei ole ollut aikaisempaa kokemusta.

”Täällä on kiva olla, mukavat työkaverit ja hyvä työyhteisö. Yksi parhaimmista työpaikoista urallani, on aina mukava tulla töihin,” Kati kertoo hymyssä suin.

Kati arvostaa, että työhyvinvointiin ja yhteisöllisyyteen panostetaan. On yhteisiä tiimipäiviä ja henkilöstölle tarkoitettu klubi, joka järjestää tapahtumia ja aktiviteetteja.

”Pääsee näkemään niitäkin työkavereita, joita ei muuten näe juuri koskaan, juttelemaan ja tutustumaan,” Kati kiittelee.

 

Kati Arffman, vastaanottoassistentti. Aloittanut OneMedillä lokakuussa 2020. Asunut Vantaalla melkein koko ikänsä. Vanhemmat kuuluvat läheisesti elämään. Vapaa-aikaan kuuluu kävelylenkit sekä korean kielen opiskelua.

Lisää uutisia