Yhdessä luomme merkityksellisiä ratkaisuja asiakkaillemme

Avain onnistumiseen ovat ammattitaitoiset työntekijämme ja heidän sitoutuneisuutensa asiakaslupausten pitämiseen. Haluamme jatkuvasti ideoida uutta ja kehittää palvelujamme asiakkaillemme.  Panostamme hoitotuloksia parantaviin ratkaisuihin. Kumppaninamme terveydenhoidon toimijat voivat tuottaa laadukkaampaa hoitoa potilaille alhaisemmin hoitokuluin, ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti.

Monipuolinen ja dynaaminen työyhteisö syntyy työntekijöiden erilaisista kokemustaustoista ja osaamisesta.  Vastuunottaminen, halu kehittyä ja asiakkaan huomioiminen ovat arvoja, jotka näkyvät toiminnassamme läpi organisaation ja toimintojen. Jokainen työntekijä on tärkeä osa kokonaisuudessa, jonka lopputuloksena syntyy tyytyväinen asiakas ja tyytyväinen työntekijä.

Olemme ylpeitä työstä jota teemme. Olet tervetullut mukaan!

Mikäli haluat liittyä OneMedin ammattilaisten joukkoon, lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen recruitment@onemed.com tai tarkkaile juuri sinulle sopivia avoimia työpaikkoja tällä sivustolla.

Avoimet työpaikat:

Tuotespesialisti – anestesia ja leikkaussalituotteet

Oletko terveydenhuollon ammattilainen, jolla on kokemusta  niin leikkaussalista kuin anestesiastakin? Nautitko vaihtuvista ihmiskontakteista? Haluatko päästää sisäisen myyjäsi irti ja ottaa uuden suunnan urallesi OneMedin tuotespesialistina?

Nyt etsimme tuotespesialistia anestesia- ja leikkaussalituotteiden myyntiin nimetyille asiakkuuksille. Työtä tehdään itsenäisesti kentällä kuitenkin osana OneMedin tiimiä  - erityisesti  tuoteryhmäpäälliköt ja muut myyjät.  Myyntialueena on koko Suomi keskittyen suurimpiin sairaanhoitopiireihin.  Tehtävä sisältää runsaasti matkustamista, joten toivomme että viihdyt tien päällä.  Asuinpaikkasi voi olla hyvin laajasti tulkittuna missä vain eteläisessä Suomessa kunhan liikenneyhteydet ovat hyvät ja mahdollistavat liikkuvan työn.  OneMed tarjoaa tehtävään täysautoedun.

Tehtävässä menestymiselle yhtä tärkeää kuin  ammattiosaaminen terveydenhuollon tehtävästä (anestesia/leikkaussali) on halu tehdä ja kehittyä myyntityössä. Ehdoton etu luonnollisesti on, jos sinulla on jo kokemusta myyntityöstä.  Lisäksi tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvää kielitaitoa suomeksi ja englanniksi sekä positiivista tuloshakuista mieltä. Arvostamme pirteää hymyä ja asiakaspalvelu-asennetta myös tiukoissa tilanteissa.

Meillä on äärimmäisen mukavat asiakkaat ja hyvät tuotteet.  Tässä tehtävässä pääset keskittymään myyntityöhön ja oma hyvin tehty työ on selkeästi mitattavissa. Positiivisia haasteita on tarjolla. Olet tervetullut joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Hanna Merikanto puh. 040 775 5744. Hannan  tavoitat parhaiten to 30.1. klo 15-17 ja ti 4.2. klo 9-11.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV 9.2. mennessä osoitteella recruitment@onemed.com. Laita viestin otsikoksi ”Tuotespesialisti – anestesia ja leikkaussalituotteet”

 

 

Tuotespesialisti/päällikkö – eläinlääkintätarvikkeet  ja -laitteet

 

Etsimme eläinlääkintätarvikkeiden ja -laitteiden myyntityöhön sinua, joka rakastat sekä eläimiä että myynti- ja asiakastyötä.  Tuotespesialistin/päällikön tehtävässä tulet vastaamaan eläinlääkintätarvikkeiden sekä -laitteiden myyntityöstä – itsenäisesti, mutta kuitenkin osana kokenutta tiimiä. Myyntityö pitää sisällään niin uusien asiakkaiden tavoittamista kuin jo olemassa olevien suhteiden ylläpitoa, tarjousten tekemistä ja  mm. messuille osallistumista. Yksi tärkeä osa työstä on myös myydä kokonaispalvelumallia ns hyllytyspalvelua isoimmille asiakkaillemme.  Tehtävä edellyttää matkustamista koko Suomessa painottuen kuitenkin Etelä-Suomeen.

Toivomme sinulta vahvaa ammattiosaamista myynnin ja/tai eläinlääketieteen saralta.   Menestystä tukee kaupallinen/tekninen/eläinlääketieteellinen tehtävään  soveltuva tutkinto. Hyvät tietotekniset valmiudet helpottavat tehtävässä toimimista. Lisäksi tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvää kielitaitoa suomeksi ja englanniksi sekä positiivista tuloshakuista mieltä. Arvostamme pirteää hymyä ja asiakaspalvelu-asennetta myös tiukoissa tilanteissa.

Meillä on äärimmäisen mukavat asiakkaat ja hyvät tuotteet.  Tässä tehtävässä pääset keskittymään myyntityöhön ja oma hyvin tehty työ on selkeästi nähtävissä. Positiivisia haasteita on tarjolla. Olet tervetullut joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Marita Smolander puh. 040 900 5576. Maritan tavoitat parhaiten keskiviikkona 22.1. klo 8-10 ja torstaina 23.1. klo 12-16.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV 26.1. mennessä osoitteella recruitment@onemed.com. Laita viestin otsikoksi ”Tuotespesialisti”

 

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.