Yhdessä luomme merkityksellisiä ratkaisuja asiakkaillemme

Avain onnistumiseen ovat ammattitaitoiset työntekijämme ja heidän sitoutuneisuutensa asiakaslupausten pitämiseen. Haluamme jatkuvasti ideoida uutta ja kehittää palvelujamme asiakkaillemme.  Panostamme hoitotuloksia parantaviin ratkaisuihin. Kumppaninamme terveydenhoidon toimijat voivat tuottaa laadukkaampaa hoitoa potilaille alhaisemmin hoitokuluin, ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti.

Monipuolinen ja dynaaminen työyhteisö syntyy työntekijöiden erilaisista kokemustaustoista ja osaamisesta.  Vastuunottaminen, halu kehittyä ja asiakkaan huomioiminen ovat arvoja, jotka näkyvät toiminnassamme läpi organisaation ja toimintojen. Jokainen työntekijä on tärkeä osa kokonaisuudessa, jonka lopputuloksena syntyy tyytyväinen asiakas ja tyytyväinen työntekijä.

Olemme ylpeitä työstä jota teemme. Olet tervetullut mukaan!

Mikäli haluat liittyä OneMedin ammattilaisten joukkoon, lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen recruitment@onemed.com tai tarkkaile juuri sinulle sopivia avoimia työpaikkoja tällä sivustolla.

 

 

Avoimet työpaikat:

 

Huoltoinsinööri - kuvantamisen laitteet

Meillä on paikka avoinna lääkintälaitteiden huollon ammattilaiselle tai sellaiseksi aikovalle henkilölle, joka haluaa jatkaa uraansa huippuseurassa.  Tiimimme vastaa suoradigitaalisten röntgenlaitteiden asennus ja huoltotöistä asiakkaidemme tiloissa kuten sairaaloissa, terveyskeskuksissa ja yksityisillä klinikoilla koko Suomessa. 

Voit asua missä päin Suomea vain hyvien kulkuyhteyksien päässä. Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä ja työskentelytiloja on Vantaalla. 

Edellytämme hakijalta teknisten laitteiden perustuntemusta ja tietoteknisiä taitoja sekä tekniikan alan pohjakoulutusta. Plussaa toki on, jos sinulla on  kokemusta sairaalasta työskentely-ympäristönä ja/ tai kuvantamisen laitteista. Englannin vahva osaaminen ja mahdollisuus matkustaa välillä runsaastikin lähinnä kotimaassa ovat välttämätön osa tehtävää. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää asiakaspalveluasennetta, joskus huumoria ja aina yhteistyökykyä.

OneMed tarjoaa kiinnostavan ja kehittyvän tehtäväkentän markkinoiden parhaiden tuotteiden parissa. Meillä on äärimmäisen mukavat asiakkaat ja tekemisen meininki. Positiivisia haasteita on tarjolla myös mahdollisesti laajentaen tekemistä myynnintuen tehtävien suuntaan.  Olet tervetullut joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Manu Rajalahti puh. 0400 847815 ja myyntipäällikkö Anne Peltola puh. 040 5732844.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV 15.6. mennessä osoitteella recruitment@onemed.com.

 

 

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.