Yhdessä luomme merkityksellisiä ratkaisuja asiakkaillemme

Avain onnistumiseen ovat ammattitaitoiset työntekijämme ja heidän sitoutuneisuutensa asiakaslupausten pitämiseen. Haluamme jatkuvasti ideoida uutta ja kehittää palvelujamme asiakkaillemme.  Panostamme hoitotuloksia parantaviin ratkaisuihin. Kumppaninamme terveydenhoidon toimijat voivat tuottaa laadukkaampaa hoitoa potilaille alhaisemmin hoitokuluin, ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti.

Monipuolinen ja dynaaminen työyhteisö syntyy työntekijöiden erilaisista kokemustaustoista ja osaamisesta.  Vastuunottaminen, halu kehittyä ja asiakkaan huomioiminen ovat arvoja, jotka näkyvät toiminnassamme läpi organisaation ja toimintojen. Jokainen työntekijä on tärkeä osa kokonaisuudessa, jonka lopputuloksena syntyy tyytyväinen asiakas ja tyytyväinen työntekijä.

Olemme ylpeitä työstä jota teemme. Olet tervetullut mukaan!

Mikäli haluat liittyä OneMedin ammattilaisten joukkoon, lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen recruitment@onemed.com tai tarkkaile juuri sinulle sopivia avoimia työpaikkoja tällä sivustolla.

Avoimet työpaikat:

Logistiikkakoordinaattori

Organisaatiossamme on avautumassa paikka asiakaslähtöiselle logistiikkakoordinaattorille. Tehtävässä vastaat huolinta- ja tullaustoiminnoista yhteistyökumppaniemme kanssa. Lisäksi tehtävä sisältää saapuvien toimitusten oikea-aikaisuuden ja oikeellisuuden valvontaa, korjaavien toimenpiteiden tekemistä ja koordinointia, operatiivista ostamista, ostojen suunnittelua ja laskujen tarkastusta.

 

Toivomme, että sinulla on osaamista erityisesti huolinnan, tullauksen ja kuljetuksiin liittyvien asioiden hoitamisesta. Lisäksi arvostamme monipuolista kokemusta ostamisen ja erityisesti operatiivisen ostamisen tehtävistä.  Tehtävä edellyttää ongelman ratkaisukykyä ja palveluhenkistä joustavuutta. Hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen ovat tehtävässä välttämättömiä.

 

Etsimämme henkilö on positiivinen tiimipelaaja, joka nauttii haastavien tilanteiden ratkaisemisesta asiakkaiden tyytyväisyyden varmistamiseksi. Järjestelmällinen, avoin työtapa ja vankkumaton asiakaslähtöisyys niin ulkoisille kuin sisäisille asiakkaille takaavat menestymisen tehtävässä.

 

Tarjoamme kaiken tarvittavan tuen tehtävässä alkuun pääsemiseksi sekä hyvän ja kehittyvän työnantajan edut. Toiveemme on, että pystyisit aloittamaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään kesäkuussa. Olet tervetullut joukkoomme!

 

 

Lisätietoa: Supply Chain Team Leader Anna Tepponen, puh. 040 6720306   ke 24.4. klo 14-16 ja to 25.4. klo 10-12.

 

Lähetä hakemuksesi, CV + palkkatoive osoitteella recruitment@onemed.com viimeistään 28.4. Laita otsikoksi Logistiikkakordinaattori.

 

 

 


 

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.