Yhdessä luomme merkityksellisiä ratkaisuja asiakkaillemme

Avain onnistumiseen ovat ammattitaitoiset työntekijämme ja heidän sitoutuneisuutensa asiakaslupausten pitämiseen. Haluamme jatkuvasti ideoida uutta ja kehittää palvelujamme asiakkaillemme.  Panostamme hoitotuloksia parantaviin ratkaisuihin. Kumppaninamme terveydenhoidon toimijat voivat tuottaa laadukkaampaa hoitoa potilaille alhaisemmin hoitokuluin, ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti.

Monipuolinen ja dynaaminen työyhteisö syntyy työntekijöiden erilaisista kokemustaustoista ja osaamisesta.  Vastuunottaminen, halu kehittyä ja asiakkaan huomioiminen ovat arvoja, jotka näkyvät toiminnassamme läpi organisaation ja toimintojen. Jokainen työntekijä on tärkeä osa kokonaisuudessa, jonka lopputuloksena syntyy tyytyväinen asiakas ja tyytyväinen työntekijä.

Olemme ylpeitä työstä jota teemme. Olet tervetullut mukaan!

 

Tarjousassistentti/koordinaattori

Etsimme tarjoustiimiimme tarjousassistenttia/koordinaattoria valmistelemaan tarjouksia erityisesti julkisen terveydenhuollon asiakkaille. Tarjoustiimimme koostaa tarjoukset, ylläpitää ja päivittää asiakas- ja sopimustietoja tietojärjestelmissämme sekä tekee ostoraportteja. Lisäksi nyt haettavalla tarjousassistentilla on tärkeä rooli tietojärjestelmien käytön kehittämisessä.

Toivomme uudelta tarjousassistentilta kokemusta julkisen hankinnan tarjousten tekemisestä. Edellytämme hyvää tietoteknistä osaamista, kokemusta raportointi ja ERP-järjestelmän käytöstä sekä erityisesti Excelin hyvää hallintaa. Tehtävä edellyttää myös kykyä ja kiinnostusta tietojärjestelmien käytön kehittämiseen ja valmiutta viestiä  teknisen rajapinnan asioita ja prosesseista eteenpäin.

Hyvä suomen- ja englanninkielen taito on tehtävässä  välttämätöntä.

Tarjoamme kaiken tarvittavan tuen tehtävässä, mukavan työyhteisön ja mielenkiintoisen työtehtäväkokonaisuuden. Meillä on tärkeä tehtävä, menestyvät tuotteet ja palvelut sekä loistavat asiakkaat. Olet tervetullut joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarjouspäällikkö Harri Koskinen puh. 045 898 6511. Harrin tavoitat parhaiten ti 5.10. klo 13-15 ja to 7.10 klo 9-11.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja 19.10. mennessä osoitteella recruitment@onemed.com. Laita viestin otsikoksi ”tarjousassistentti”

 

 

Tuotepäällikkö/tuotespesialisti eläinlääkintätarvikkeet ja -laitteet

Etsimme eläinlääkintätarvikkeiden ja -laitteiden myyntityöhön sinua, joka rakastat sekä myynti- ja asiakastyötä että eläimiä. Tuotespesialistin/päällikön tehtävässä tulet vastaamaan eläinlääkintätarvikkeiden sekä -laitteiden myyntityöstä – itsenäisesti, mutta kuitenkin osana kokenutta tiimiä. Myyntityö pitää sisällään niin uusien asiakkaiden tavoittamista kuin jo olemassa olevien suhteiden ylläpitoa, tarjousten tekemistä, tuotetietojen päivittämistä ja messuille osallistumista. Tehtävä edellyttää matkustamista koko Suomessa painottuen kuitenkin Etelä-Suomeen.

Toivomme sinulta vahvaa ammattiosaamista myynnin ja/tai eläinlääketieteen saralta. Menestystä tukee kaupallinen/tekninen/eläinlääketieteellinen tehtävään soveltuva tutkinto. Hyvät tietotekniset valmiudet helpottavat tehtävässä toimimista. Lisäksi tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvää kielitaitoa suomeksi ja englanniksi sekä positiivista tuloshakuista mieltä. Arvostamme pirteää hymyä ja asiakaspalveluasennetta myös tiukoissa tilanteissa.

Meillä on äärimmäisen mukavat asiakkaat ja hyvät tuotteet. Tässä tehtävässä pääset keskittymään myyntityöhön ja oma hyvin tehty työ on selkeästi nähtävissä. Olet tervetullut joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Marita Smolander puh. 040 900 5576. Maritan tavoitat parhaiten tiistaina 28.9. kl.8-11 ja torstaina  30.9. klo 8-11.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja 3.10. mennessä osoitteella recruitment@onemed.com

 

 

Rekrytoinnin tietosuojaseloste 

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.