Yhdessä luomme merkityksellisiä ratkaisuja asiakkaillemme

Avain onnistumiseen ovat ammattitaitoiset työntekijämme ja heidän sitoutuneisuutensa asiakaslupausten pitämiseen. Haluamme jatkuvasti ideoida uutta ja kehittää palvelujamme asiakkaillemme.  Panostamme hoitotuloksia parantaviin ratkaisuihin. Kumppaninamme terveydenhoidon toimijat voivat tuottaa laadukkaampaa hoitoa potilaille alhaisemmin hoitokuluin, ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti.

Monipuolinen ja dynaaminen työyhteisö syntyy työntekijöiden erilaisista kokemustaustoista ja osaamisesta.  Vastuunottaminen, halu kehittyä ja asiakkaan huomioiminen ovat arvoja, jotka näkyvät toiminnassamme läpi organisaation ja toimintojen. Jokainen työntekijä on tärkeä osa kokonaisuudessa, jonka lopputuloksena syntyy tyytyväinen asiakas ja tyytyväinen työntekijä.

Olemme ylpeitä työstä jota teemme. Olet tervetullut mukaan!

Mikäli haluat liittyä OneMedin ammattilaisten joukkoon, lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen recruitment@onemed.com tai tarkkaile juuri sinulle sopivia avoimia työpaikkoja tällä sivustolla.

Huoltokoordinaattori

Pystyäksemme jatkossakin palvelemaan asiakkaitamme asiantuntevasti, luotettavasti ja ripeästi, vahvistamme joukkoamme huoltokoordinaattorilla. Toimenkuva on erittäin monipuolinen ja valittava henkilö tulee toimimaan tiiviissä yhteistyössä kaikkien huoltotiimiemme kanssa: anestesia, kuvantaminen, eläinlääkintä, potilasvalvonta, silmäkirurgia ja IT.

Huoltokoordinaattori toimii laitehuoltojen monipuolisena asiakaspalvelijana. Hän ottaa vastaan huoltotilauksia ja välittää ne oikeille laiteryhmille sekä huolehtii tarvittavat tiedot järjestelmiin.   Vastuulla ovat myös varaosa-tilaukset, saldot ja hälytysrajat kaikille laiteryhmille. Yhdessä huoltopäälliköiden kanssa koordinaattori huolehtii huoltosopimuksista ja laskutuksesta ja  ylläpitää varaosahinnastoja. Tarvittaessa huoltokoordinaattori myös myy varaosia asiakkaille. Lisäksi tehtävään liittyvät tehdashuoltoon lähtevien laitteiden vastaanotto ja lähettäminen sekä huoltokurssijärjestelyistä huolehtiminen.

Edellytämme rautaista asiakaspalveluasennetta ja hymy tiukassakin tilanteessa on hyvä käyntikortti. Sopiva kokemus tehtävään on esimerkiksi tekninen asiakaspalvelutehtävä, tekninen kiinnostus ja mahdollisesti opiskelutausta tekniikan ja bisneksen alalta. Englannin ja suomen kielen osaaminen ovat tehtävässä tärkeitä. Huoltokoordinaattorilla on monta palloa samaan aikaan ilmassa ja kaikki täytyisi saada kopattua. Arvostamme näyttöä organisointitaidoista, tarkkuudesta ja asioiden ripeästä hoitamisesta.

OneMed tarjoaa kiinnostavan ja kehittyvän tehtäväkentän markkinoiden parhaiden laitteiden ja tuotteiden parissa. Meillä on äärimmäisen mukavat asiakkaat ja tekemisen meininki ammattilaisporukassamme.  Olemme mukana rakentamassa Suomalaista terveydenhuoltoa. Olet tervetullut joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Marko Riikonen puh. 050 563 7786 ke 9.9. klo 14-16, to 10.9. klo 14-16 ja ti 15.7. klo 14-16.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV 17.9. mennessä osoitteella recruitment@onemed.com.

 

 

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.