Teoxane-täyteaineet, ihonhoitovoiteet ja -seerumi

Sveitsiläinen Teoxane Laboratories on erikoistunut laadukkaiden täyteaineiden ja ihoa uudistavien ja vahvistavien hoitovoiteiden valmistukseen. 

TEOXANE – Injektoitavat täyteaineet

Teosyal-valikoimassa on injektoitavia RHA™-hyaluronihappovalmisteita, joilla voidaan häivyttää ihoon syntyneitä juonteita, palauttaa kasvojen pyöreys ja lisätä huulten volyymia.

 

TEHOKAS – TURVALLINEN – PITKÄKESTOINEN INJEKTIOHOITO

Teosyal on 100% hyaluronihappoa sisältävä sveitsiläinen tuotesarja, joka ei sisällä allergisoivia tai eläinperäisiä ainesosia. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossa vähenee ja tämän seurauksena iho veltostuu ja syntyy ryppyjä. Teosyal-hoito sopii kaikenikäisille naisille ja miehille, sekä se toimii myös erittäin tehokkaana ennaltaehkäisynä syntyville juonteille ja rypyille. Hoidon tulokset ovat heti nähtävissä.

TEOXANE – Ihonhoitovoiteet ja –seerumi

Teoxane on kehittänyt ihonhoitoon tehokkaita tuotteita, jotka säännöllisesti käytettyinä kiinteyttävät, silottavat ja kosteuttavat sekä kirkastavat ihon väriä.

Hyaluronihappoa, uudistavia ainesosia, mineraaleja ja vitamiineja sisältävät voiteet ja seerumit tekevät ihmeitä iholle.

 

• Lääketieteellisesti testattuja

• Yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa

• Ei parabeeneja, ei fenoksietanolia

Tuotelisätiedot:

OneMed Oy
Tuotepäällikkö Pia Pälvimäki
pia.palvimaki@onemed.com
puh. 040 740 0277

 

exclamation

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.