Perushoidon tuotteiden tuotekuvasto

Perushoidon tuotteiden tuotekuvasto sisältää tuotteita mm. päivittäiseen hygieniaan.

Linkki sähköiseen kuvastoon

Löydät kuvaston myös kohdasta e-julkaisut > Perushoidon tuotteet
Voit selata sähköisen kuvaston tuotteita tai tilata kuvaston kotiisi lähettämällä viestiä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@onemed.com.
Kuvaston tuotteita voit tilata kuten ennenkin kuvaston mukana tulevalla tilauslomakkeella tai OneMedin asiakaspalvelusta sähköpostitse: asiakaspalvelu@onemed.com tai puhelimitse 020 786 6860.

Huomioithan, että hoitohenkilökunta voi tilata kuvaston lisätuotteita asiakkaiden käyttöön kotijakelupalvelun verkkokaupasta: kotijakelu@onemed.com. Mikäli kotikunnassasi on käytössä OneMed Kotijakelupalvelu ja kuulut sen piiriin, voit pyytää hoitajaa tilaamaan haluamasi tuotteet samanaikaisesti kunnan tai kaupungin maksamien tuotteiden kanssa. Näin saat tuotteet kotiisi ilman erillistä toimitusmaksua. Sinun ei tarvitse tällöin käyttää kuvaston mukana tulevaa tilauslomaketta.

Ystävällisin terveisin

OneMed Oy
Kotijakelupalvelu
Puh. 020 786 6860
asiakaspalvelu@onemed.com

exclamation

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.