Kätevä Dräger Infinity MView -etävalvontasovellus

Dräger Infinity MView – mobiiliratkaisu, jonka avulla voit seurata potilaan kliinisiä tietoja missä tahansa se on tarpeen.

Infinity MView Bedside -etävalvontasovelluksen kautta näet laajemmin potilaan elintoimintojen mittausparametrit sekä muut kliiniset tiedot. Infinity MView yhdistää potilasmonitorin parametritiedot ja Infinity Networkin dataintegraation. Lisäksi se näyttää lähes reaaliaikaiset parametritiedot ja visuaaliset hälytykset itsenäisessä näytössä, joko älypuhelimessa tai –tabletissa.

 

Infinity MView on mobiiliratkaisu, jonka avulla voit katsoa potilaan kliinisiä tietoja missä tahansa se on tarpeen. Kun potilaan Infinity-monitori on yhdistetty hengityskoneeseen, näet sekä hengitys- että muut parametritiedot monitorista.  Käyttämällä MView-etävalvontasovellusta ja älypuhelinta tai tablettia saat samat tiedot näkyviin kyseisiin mobiililaitteisiin.

 

Katso lisää sovelluksen käytöstä käytännössä Päijät-Hämeen keskussairaalassa kuvatulta videolta!

 

Lisätietoja:

 

OneMed Oy
Myyntipäällikkö Anne Vartiainen

puh. 040 450 1417

anne.vartiainen@onemed.com

exclamation

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.