Drägerin NIV-ratkaisut

Non-invasiivinen ventilointi (NIV) auttaa lyhentämään tehohoidon hoitoaikoja ja tehostaa potilaiden selviytymistä

Non-invasiivinen ventilaatio (NIV) on hengityskoneella tuettua hengitystukea potilaille, joilla ei ole käytössä  ns. keinoilmatietä eli intubaatioputkea.

NIV-hoidon avulla voidaan vältää mahdolliset  invasiivisestä hengityskonehoidosta syntyvät komplikaatiot. NIV-hoito on kustannustehokas hoitomuoto, joka lyhentää hoitoaikaa tehohoidossa ja parantaa potilaan selviytymismahdollisuuksia.

Osastonlääkäri Tuomas Oksanen ja tehohoidon opetushoitaja Maarit Taskinen Helsingin yliopistollisen keskussairaalan Teho-osastolta kertovat videolla kokemuksistaan Drägerin NIV-ratkaisuista.

NIV on ollut HUSissa käytössä monilla erilaisilla potilasryhmillä sekä akuuttien että kroonisten hengityskatkosten hoidossa ja sitä on käytetty myös apuna potilaan vieroituksessa sekä aikaistamaan potilaan liikkeelle saamista.

 

Lisätietoa NIV-ventilointimuodosta oheisella videolla:

https://www.draeger.com/en_uk/Hospita...

 

Lisätietoja:

 

OneMed Oy
Tuotepäällikkö Tomi Ilomäki
tomi.ilomaki@onemed.com
Puh. 0400 808 353

 

exclamation

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.