Urologiset tuotteet

Monipuolinen valikoima urologisia ja inkontinenssihoidon tuotteita ammattilaisille terveydenhuoltoon sekä yksittäisille asiakkaille kotihoitoon

Sopivien apuvälineiden löytäminen helpottaa merkittävästi urologisista tai suolenhallinta-ongelmista kärsivien henkilöiden elämää. OneMed on mukana auttamassa oikeiden tuotteiden löytämisessä. Valikoimiimme sisältyy suuri valikoima laadukkaita tuotteita niin asiakkaille kotona käytettäviksi kuin terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön erilaisissa terveydenhuollon laitoksissa. Tuotteet ovat laajasti testattuja ja turvallisia sekä potilasystävällisiä käyttää.

Urologisten tuotteiden tuotevalikoima
Edustamamme tunnetut tuotemerkit on suunniteltu usean vuoden asiantuntemuksella sekä ammattilaisten että käyttäjien tarpeet huomioiden. Täydennämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme asiakastarpeiden mukaan.

- Kertakatetrit: hydrofiiliset sekä hetivalmiit kertakatetrit
- Kestokatetrit: 2-tie sekä 3-tie kestokatetrit
- Urologiset huuhteluletkut
- Virtsankerääjät
- Virtsapussit: raajakiinnitteiset virtsapussit ja perusvirtsapussit
- Suolenhallintajärjestelmät
- Muut varusteet ja tarvikkeet (esim. virtsapullot, alusastiat, telineet)

Kokonaan PVC-vapaat kertakatetrit, naisten stressi-inkontinenssituotteet
Uusimpina tuotteina valikoimiimme on lisätty kokonaan PVC-vapaat kertakatetrit sekä naisten stressi-inkontinenssin innovatiiviset hoitotuotteet.

Urologiset tuotteet verkkokaupassa

Voit ladata sähköiset esitteet, käyttöturvatiedotteet ja ohjeet kohdasta e-julkaisut

Yhteystiedot

Mikäli haluat lisätietoja voit täyttää ja lähettää meille yhteystietosivun alareunasta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Muistathan lisätä Viesti-kenttään myös tiedon, mitä tuoteryhmää tiedustelusi koskee – näin asiakaspalvelumme osaa ohjata kyselyn eteenpäin oikealle henkilölle.