Drägerin kiinteät sairaalalaitteet: kattokeskukset, leikkaussalivalaisimet, lamput

Drägerin kiinteät sairaalalaitteet

Lääkinnälliset syöttöjärjestelmät
Lääketieteelliset syöttöjärjestelmät ovat tärkeitä turvallisuuden ja tehokkaan työnkulun takaamiseksi sairaalassa. Laitteemme tarjoavat toimivat ratkaisut sähkön, tietoverkon ja lääkkeellisten kaasujen optimaaliseen asemointiin. Drägerillä on yli 50 vuoden kokemus ja tuhansia laitteita ympäri maailmaa

Kattokeskukset

Movita®-, Agila®- ja Ambia®-kattokeskukset kirurgiaan tai tehohoidon työpisteisiin
Erityisen korkea kuormakapasiteetti. Saatavana kiinteinä tai korkeussäädettävinä sekä pysty- että vaakakonsolimalleina. Nykyaikaiset kaapelinhallintajärjestelmät ja monipuoliset hyödykkeiden kiinnitysmahdollisuudet takaavat toimivat ratkaisut. Dräger Color Line -konsepti, jossa RAL-värivalikoima antaa ilmettä sairaala ympäristöön.

Ponta® C / ES Plus -tekniikkapalkit tehohoidon tai vastasyntyneiden työpisteisiin
Vaakapalkkiin voidaan asentaa pistorasiat ja kaasut. Movita-, Agila- ja Ambia-konsolit voidaan kiinnittää vaakapalkkiin. Konsoleita voidaan liikuttaa palkissa horisontaalisesti ja saada näin aina optimaalinen työskentelytila. Integroidulla RGB-valaistuksella voidaan tuottaa potilaalle optimaalinen valaistus.

Seinämallit

Gemina® Duo -seinäpilari tehohoitoyksiköihin, päivystykseen tai vastasyntyneiden tehohotoyksiköihin
Pystysuuntainen 1500 mm konsoli 38 mm tangolla, johon voidaan kiinnittää hyllyjä, monitorivarsia tai tippatelineitä. Kantavuus 150 kg.

Linea®-vaakapilari leikkaussaleihin, tehohoitoon tai heräämöön
Vaakasuuntainen seinäkouru saatavana halutun mittaisena. Kouruun voidaan kiinnittää varsia ja muita hyödykkeitä. Liitäntöjen paikat suunniteltavissa 3D-ohjelmalla. Valittavina 16 RAL-väriä tai -puuviilua.

Linea Ambience® – pystypilari tehohoitoon, heräämöön tai osastoille
Suureen etulevy voidaan asentaa lääkkeellisiä kaasupisteitä. Valittavissa yksi tai kaksi 38 mm tankoa hyödykkeiden kiinnittämiseen. Laaja värivalikoima mahdollistaa kodinomaisen tunnelman.

Lääketieteellinen valaisu

Drägerin laadukkaat leikkaussali-, tutkimus- ja toimenpidevalaisimet tarjoavat erinomaisen valaistuksen kaikkiin tarpeisiin. Valaisimet ovat helppoja käsitellä ja niissä on ajaton muotoilu. Yksinkertaisen ohjausjärjestelmän ja helppokäyttöisen käyttöliittymän ansiosta hoitohenkilökunnalle jää enemmän aikaa potilaan hoitoon.

Dräger Polaris® -valaisimen toimiva ja kevyt muotoilu auttavat takaamaan erinomaisen suorituskyvyn ja parhaan mahdollisen valotehon.

Polaris® 100/200 - toimenpidevalo kirurgiaan ja poliklinikoille
Ensiluokkainen kirurginen valo varjottomalla valoalueella. Soveltuu erinomaisesti pieniin kirurgisiin toimenpiteisiin. Säädettävä valoteho 160000 luksiin saakka. 3 eri värilämpötilaa (4400 K, 5000 K, 5600 K).

Polaris® 600 -leikkausvalo

Ensiluokkainen kirurginen valo. Intuitiivisella kosketusohjauksella varustettu steriili ohjauskahva. Portaaton valoteho 20000 – 160000 luksilla. 4 eri värilämpötilaa (3800K, 4400K, 5000K, 5600K). Valaisinkupuun on integroitu HD-kamera langattomalla tiedonsiirrolla. Integroitu leikkaussaliliitäntä kolmannen osapuolen hallintaan. Kevyen rakenteen ja hipaisunäppäimien ansiosta käyttö on helppoa ja yksinkertaista.

Lisätiedot
Pasi Lahtinen
Tuotepäällikkö, kiinteät sairaalalaitteet ja valaisimet
puh.0400 137 097
pasi.lahtinen@onemed.com

Mikäli haluat lisätietoja voit täyttää ja lähettää meille yhteystietosivun alareunasta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Muistathan lisätä Viesti-kenttään myös tiedon, mitä tuoteryhmää tiedustelusi koskee – näin asiakaspalvelumme osaa ohjata kyselyn eteenpäin oikealle henkilölle.