Drägerin anestesiahengityskoneet

Zeus IE® – elektronisesti ohjattava uuden sukupolven älykäs anestesiakone, jolla voidaan ventiloida potilaita vastasyntyneistä aikuisiin.
Zeus® IE on varustettu ainutlaatuisella tekniikalla ja ominaisuuksilla. TCA (Target Controlled Anaesthesia) yhdistettynä TurboVent 2 -puhallinmoduuliin takaavat alhaisen kulutuksen anestesiakaasujen ja muiden lääketieteellisten kaasujen osalta. Zeus® IE voi käyttää jopa täysin suljettua kaasunkiertoa ja toimii myös low-flow- sekä minimal-flow-anestesiassa.

Atlan® A350/A350 XL – monipuolinen hengityskone
Atlan®-anestesiatyöasema soveltuu kaikille potilaille, kaikkiin leikkaussaleihin ja leikkauksiin. Laaja valikoima ominaisuuksia ja todistetusti laadukkaat ventilointiominaisuudet tekevät Atlanista täydellisen työvälineen. Sekä Atlan® A350 että A350 XL on varustettu elektronisella kaasunsekoittajalla ja automaattisella tuorekaasun ohjauksella ja saatavana lattia-, kattokeskus- sekä seinälle asennettavana versiona.

Perseus® A500 -anestesiakone – soveltuu kaikenikäisille potilaille
Perseus® A500 on elektronisesti ohjattu anestesiakone, jolla voidaan ventiloida potilaita vastasyntyneistä aikuisiin. Laite sopii erityisen hyvin kattokeskusasennuksiin suuren työtilansa ja muotoilunsa ansiosta. Ventilaattori sisältää TurboVent 2 -puhallinmoduulin, joka antaa tehorespiraattorin kaltaista laatua potilaan ventilointiin: potilaan voi hengittää spontaanisti milloin tahansa ja millä ventilointimuodolla tahansa. Hengitysjärjestelmän pienen tilavuuden ansiosta kaasupitoisuudet tavoittavat potilaan nopeammin, myös low flow- ja minimal flow -asetuksia käytettäessä.

Fabius® MRI – magneettikuvausympäristöön suunniteltu anestesialaite
Soveltuu jopa 3T MRI kuvausympäristöihin. Pienikokoinen Cosy 2.6 -hengitysjärjestelmä ja Drägerin tuttu käyttöliittymä. Fabius MRI sisältää magneettikentän voimakkuuden indikaattorin, joka helpottaa sijoittelua kuvaushuoneessa.

Drägerin leikkaussalin lisävarusteet ja kulutustarvikkeet auttavat sinua käyttämään anestesialaitteita niiden täyden potentiaalin mukaisesti ja ne voivat myös lisätä leikkaussalin tehokkuutta.

Lisätiedot
Jani Utriainen
Tuotespesialisti, anestesiahoito
puh. 044 372 2614
jani.utriainen@onemed.com

Mikäli haluat lisätietoja voit täyttää ja lähettää meille yhteystietosivun alareunasta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Muistathan lisätä Viesti-kenttään myös tiedon, mitä tuoteryhmää tiedustelusi koskee – näin asiakaspalvelumme osaa ohjata kyselyn eteenpäin oikealle henkilölle.