OneMed ja Keski-Suomen sairaanhoitopiiri: 10 vuoden kumppanuussopimus

OneMed and Central Finland hospital district have signed 10 year's partnership agreement

OneMed ja Keski-Suomen sairaanhoitopiiri ovat 13.12.2019 allekirjoittaneet 10 vuoden kumppanuussopimuksen. Sopimus kattaa uuden Nova-sairaalan potilasvalvonnan, anestesiakoneet ja tehoventilaattorit, sekä ruiskupumput että infuusioautomaatit ja näihin liittyvät tarvikkeet sekä integraatioratkaisut.

 

Kokonaisratkaisuja ja siihen liittyvällä automaattisella tiedonvälityksellä tehostetaan potilaan hoitopolkua. Ajantasainen potilaaseen liittyvä tieto on saatavilla myös mobiilisti. Tiedonanalysointiin liittyvät tekoälyratkaisut tukevat hoitopäätösten tekemisessä.

 

Uudessa Nova-sairaalassa palveluiden ja toimintojen kehittäminen ja innovaatiot ovat suuressa roolissa. OneMed yhdessä Drägerin, Welch Allyn:n ja Fresenius Kabin kanssa ovat sitoutuneet tarjoamaan uusia innovaatiota ja kehittämään toimintoja tulevan hankintakauden osalta.

 

Sairaala Novan uudet innovatiiviset ratkaisut tulevat vastaamaan tämän hetken ja tulevaisuuden tarpeita!

 

 

 

Today OneMed and Central Finland hospital district have signed 10 years agreement for patient monitoring. Contract includes anesthesia machines, ICU ventilators, infusion pumps and accessories.

 

In the new Nova Hospital, service and function development and innovation play a major role. OneMed, together with Dräger, Welch Allyn and Fresenius Kabi, is committed to providing new innovations and develop operations for the upcoming acquisition period.

 

#onemed #dräger #freseniuskabi #welchallyn #betterpatientoutcome #patientsafety

Lisää uutisia

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.