PÄIVITETTY TIEDOTE 19.5.2020: COVID-19 - TERVEYDENHOIDON TARVIKKEIDEN TOIMITUKSET

Olemme päivittäneet saatavuustietojamme uusimpaan tiedotteeseemme. Voit lukea koko tiedotteen klikkaamalla otsikkoa.

Jatkamme herkeämättä työtä henkilösuojauksen tuotteiden saamiseksi Suomeen aiempaa isompina määrinä. Toimituskyky on parantunut kuukauden takaisesta tilanteesta monien tuotteiden osalta. Olemme purkaneet toimitusrajoituksia sitä mukaa kun saatavuus on parantunut.

Edelleen pidämme ylisuurten tilausten ehkäisemiseksi aiempaan kulutushistoriaan pohjautuvat rajoittimet päällä koronaan suoraan liittyvissä henkilösuojauksen tuotteissa, kuten esimerkiksi tutkimuskäsineissä. Priorisoimme terveydenhoidon sopimusasiakkaat.

Toimitusongelma jatkuu erityisesti seuraavien tuoteryhmien sopimustuotteiden osalta:

  • esiliinat, suojatakit, päähineet
  • kasvo- ja hengityssuojat
  • kertakäyttöiset mansetit
  • kuumemittarit, mittarien suojat

 

Tarkimman tiedon toimitusajasta ja -määrästä saatte tilausvahvistuksesta ja lähetteestä.

Suojaustuotteiden käyttö on moninkertaistunut maailmanlaajuisesti eikä valmistuskapasiteetti riitä täyttämään kysyntää. Lisäksi kuljetuskapasiteetti on vähentynyt ja ruuhkautunut. Tässä tilanteessa normaali sopimustoiminta on mahdotonta ylivoimaisen esteen vuoksi. Tilanne on vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella, esimerkiksi maiden hallitusten tekemien rajoitustoimenpiteiden johdosta. Tällaista tilannetta ei ole voitu ottaa huomioon, eikä sen vaikutuksia voida kohtuudella välttää tai voittaa. Tämä tilanne on johtanut hankintahintojen nousuun. Olemme joutuneet tarkastamaan tuotteidemme hintoja, mistä olemme erikseen tiedottaneet kyseisten tuotteiden asiakkaita.

Auttaaksemme asiakkaitamme, ja siten suomalaisen terveydenhoidon toimintakykyä, olemme käynnistäneet tärkeimpien suojausryhmien osalta lisätuotteiden hankinnat uusilta valmistajilta uusilla tuotteilla. Näiden lisätuotteiden hinnat ovat normaalituotteita selkeästi korkeammat. Sovituille asiakkaille toimitamme lisätuotteina kirurgisia kasvonsuojia, hihallisia esiliinoja, visiirejä ja kokohaalareita. Kirurgisten kasvonsuojien osalta lisätuotteiden saatavuus on hyvä ja voimme toimittaa näitä kuuden viikon toimitusajalla. Mikäli tämä kiinnostaa niin ota yhteyttä alueesi myyjään.

Teemme kaikkemme mahdollisimman hyvän saatavuuden luomiseksi. Tätä varten olemme rekrytoineet lisähenkilöitä hankintaan ja ostoihin. Toivomme, että hyvässä yhteistyössä selviämme tästä kriisistä mahdollisimman hyvällä tavalla. Päivitämme tiedotetta tilanteen olennaisesti muuttuuessa.

Ystävällisin terveisin,

OneMed Oy

Lisää uutisia

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.