Päivitetty tiedote: Koronavirus - terveydenhoidon tarvikkeiden toimitukset

Pahoittelemme asiakkaillamme aiheutuvaa haittaa toimituspuutteista. Toimitusvaikeudet ovat meistä johtumattomia (force majeure). Päivitämme tilannetta sitä mukaa kun saamme tarkempaa tietoa toimittajiltamme. Priorisoimme edelleen toimituksissa terveydenhoidon sopimusasiakkaita. Rajaamme toimitusmäärät vastaamaan ennustettuja kulutusmääriä tai määriä, jotka vastaavat asiakkaamme normaalia kulutusta.

Koronaviruksen (2019-nCoV) puhkeaminen on luonut tilanteen, jossa terveydenhoidon suojaustarvikkeiden, kuten hengityssuojaimien ja kasvomaskien, suojatakkien, -lasien, -käsineiden, desinfiointiaineiden ja muiden suojaavien tuotteiden maailmanlaajuinen kysyntä on noussut erittäin korkeaksi. Näitä tuotteita valmistetaan pääasiassa Kiinassa, josta koronavirusepidemia alkoi ja missä tartuntatapauksia on ehdottomasti eniten. Kiinan erityisen tilanteen takia mm. kiinalaisten uuden vuoden lomaa jatkettiin, tuotanto tehtailla on häiriintynyt ja tämän vuoksi emme voi varmasti ennustaa tulevien toimitusten aikatauluja. Kiina on lisäksi merkittävä raaka-aineiden valmistaja koko Aasiassa, jolloin ongelmat raaka-aineiden saatavuudessa aiheuttavat ongelmia myös muissa kuin Kiinassa valmistettavissa tuotteissa.

Edellä mainituista syistä johtuen olemme päättäneet asettaa etusijalle toimitukset terveydenhoidon sopimusasiakkaille. Epävarmasta saatavuudesta johtuen rajaamme toimitusmäärät vastaamaan ennustettuja kulutusmääriä tai määriä, jotka vastaavat asiakkaamme normaalia kulutusta.

Ottaen huomioon hyvin ennakoimattoman tilanteen Kiinassa, pyrimme informoimaan sopimusasiakkaita tuotteiden saatavuudesta. Sopimustuotteen loppuessa pyrimme korvaamaan tuotteen vastaavalla toisella tuotteella, mutta erittäin suuren globaalin kysynnän ja toimitusongelmien takia myös niiden saatavuudessa voi olla häiriöitä.

Jatkamme intensiivistä yhteistyötä Aasian toimittajiemme kanssa, jotta voimme poikkeustilanteesta huolimatta varmistaa sujuvat toimitukset asiakkaillemme.

Ystävällisin terveisin,
Asiakaspalvelu
OneMed Oy
Puh. 020 786 6810
asiakaspalvelu@onemed.com

Lisää uutisia

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.