Päivitetty tiedote: COVID-19 - terveydenhoidon tarvikkeiden toimitukset

Pahoittelemme asiakkaillamme aiheutuvaa haittaa edelleen jatkuvista toimituspuutteista. Toimitusvaikeudet ovat meistä johtumattomia (force majeure). Voit lukea koko tiedotteen klikkaamalla otsikkoa.

Varmistaaksemme tuotteidemme saatavuuden terveydenhoidon sopimusasiakkaille, rajoitamme asiakkaidemme tilausmääriä ja pyrimme toimittamaan viime vuoden kulutukseen perustuvan keskimääräisen kuukausikulutuksen kerrallaan alla olevista tuoteryhmistä.

Tutkimuskäsineet
Leikkauskäsineet
Esiliinat
Suojatakit
Päähineet
Kasvosuojat ja hengityssuojat
Käsihuuhteet

Osaa näistä tuoteryhmistä ei voi toistaiseksi tilata verkkokaupastamme. Toimitamme tilauksestanne tilausvahvistuksen, josta voitte tarkistaa toimitettavan määrän.

Kirurgisia suu-/nenäsuojia ja hengityssuojaimia (FFP) emme pysty tällä hetkellä valitettavasti toimittamaan lainkaan. Tämän hetkisen tiedon mukaan pystymme toimittamaan kyseisiä tuotteita vasta kesäkuussa. Tähän syynä on mm. Ranskan ja Saksan vientikielto koskien suojaustuotteita. Myös Kiinassa valmistettavissa kirurgisissa suu-/nenäsuojissa on pitkiä toimitusvaikeuksia.

Toimitusvaikeudet ovat meistä johtumattomia (force majeure). Jatkamme intensiivistä yhteistyötä toimittajiemme kanssa.

Pahoittelemme asiakkaillamme aiheutuvaa haittaa toimituspuutteista. Pyrimme tiedottamaan muutoksista kotisivuillamme www.onemed.fi. Pyydämme teitä välttämään suojaus-tuotteisiin liittyviä toimitusaikakyselyitä, jotta voimme varmistaa palvelumme sujuvuuden muiden tuotteiden osalta.

Ystävällisin terveisin,
OneMed Oy

Lisää uutisia

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.