OneMed ja Ansell yhteistyöhön

OneMed & Ansell

Hyvä asiakkaamme,

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa sinulle, että Ansell, maailmanlaajuinen johtaja käsiensuojausratkaisuissa, ja OneMed, eurooppalainen hoitotarvikkeiden, laitteiden ja tukijärjestelmien toimittaja terveydenhuollon ammattilaisille Euroopassa – ovat solmineet leikkaus-, tutkimus-, ja PPE-käsineiden jakelukumppanuuden.

 

Molemmilla yrityksillä on yhteiset arvot keskittyen yhteiskuntavastuun noudattamiseen käsineiden tuotannossa ja toimitusketjussa (CSR).

1. syyskuuta 2020 OneMedista tulee Ansellin jälleenmyyjä leikkaus- ja kertakäyttökäsineille, mukaan lukien luotettavat tuotemerkit, kuten GAMMEX®, ENCORE®, MICRO-TOUCH® ja MICROFLEX®. OneMed toimii edellä mainittujen tuotteiden jälleenmyyjänä  Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa. Tavoitteenamme on tehdä tämä jakelumuutos mahdollisimman saumattomaksi kaikille nykyisille ja uusille asiakkaille. Saumaton toimitusten jatkuvuus on ensiarvoisen tärkeää koko prosessin ajan. Ansellin laaja käsinevalikoima yhdistettynä OneMedin omien tuotemerkkien (evercare® ja SELEFA®)  valikoimaan tekee OneMedistä entistäkin vahvemman käsinetoimittajan laaja-alaisiin käsinetarpeisiin. Uskomme vahvasti, että innovatiivinen tuotekehitys, korkealuokkainen valmistus, osaava asiakaspalvelu ja täsmällinen logistiikka varmistavat ensiluokkaisen asiakaskokemuksen sekä vahvistavat käsiensuojauskategoriaa merkittävästi pohjoismaisilla markkinoilla.

Lisätietoa Ansell-leikkaus- ja -tutkimuskäsineistä saat tuoteryhmäpäällikkö Annukka Markkaselta tai asiakaspalvelustamme.

Annukka Markkanen
Tuoteryhmäpäällikkö
Ansell-leikkaus- ja -tutkimuskäsineet
annukka.markkanen@onemed.com
Puh. 040 411 6861

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@onemed.com
Puh. 020 786 6810

Lisää uutisia

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.