OneMed on tehnyt sopimuksen enemmistöosuuden hankkimisesta sveitsiläisestä jakelijasta SMEDICO 15. joulukuuta 2020 lähtien

OneMed on tehnyt sopimuksen enemmistöosuuden hankkimisesta sveitsiläisestä terveydenhoidon tuotteiden jakelijasta SMEDICO:sta. Tämän yrityskaupan myötä OneMedin kasvumatka jatkuu uusille markkinoille - Sveitsiin - ja vahvistaa sekä läsnäoloamme markkinoilla että osaamistamme eri tuotealueilla, kuten haavanhoito, inkontinenssi ja ortopedia.

”Tämä on alku jännittävälle kasvumatkalle Dach-alueella (Itävalta, Saksa ja Sveitsi),” sanoo OneMedin toimitusjohtaja Johan Falk.

SMEDICO on tehokas jakelija pirstaloituneilla Sveitsin markkinoilla, jolla on vahva markkina-asema sairaala- ja vanhustenhoidossa ja jolla on suuret mahdollisuudet kasvaa edelleen. Kuten OneMed, SMEDICO keskittyy asiakkaiden tarpeisiin tavoitteena tarjota ratkaisuja, jotka alentavat hoidon kokonaiskustannuksia korkeimmalla laadulla. SMEDICOlla on myös omaa tuotantoa tuotemerkki OMNIMED:lla, jota myydään Sveitsin markkinoilla.

OneMed on johtava lääketieteellisten tarvikkeiden ja terveydenhoitoon liittyvien palvelujen jakelija Euroopassa. Olemme aktiivisia yhdeksässä maassa, työllistämme yli 900 työntekijää ja vuotuinen liikevaihtomme on yli 500 miljoonaa euroa. Asiakkaidemme kanssa tuotamme parempaan hoitoon potilaille - tavoitteena helpottaa hoitohenkilökunnan arkea sekä vähentää terveydenhuollon kustannuksia ja ympäristövaikutuksia. Teemme yhteistyötä toimittajiemme kanssa työolojen parantamiseksi koko toimitusketjussa.

 

Lisätietoja:

Magnus Alsterlind, Regional Director OneMed DACH, magnus.alsterlind@onemed.com

Robert Schmidt, Head of Communication OneMed, robert.schmidt@onemed.com

Lisää uutisia

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.