Fysioterapian terveystuotteiden markkinajohtaja FysioSupplies yhdistää voimansa OneMedin kanssa 1. toukokuuta 2021 terveydenhuollon markkinoilla

FysioSupplies tarjoaa kokonaisratkaisuja fysioterapiakäytäntöihin erityisesti kattavan verkkokaupan kautta. 

Mark van de Camp, liiketoiminnan kehitysjohtaja, OneMed Netherlands: "FysioSupplies -yritysten yrittäjyys ja heidän halunsa menestyä sopivat hyvin OneMed-kulttuuriin. Tavoitteenamme on sekä parantaa potilaiden hoitotuloksia että alentaa hoidon kokonaiskustannuksia, joista on hyötyä sekä potilaille että koko yhteiskunnalle."

FysioSupplies tarjoaa laajan valikoiman terveystuotteita: kulutustarvikkeista, liikuntamateriaaleista, mittaus- ja hoitolaitteista täydellisiin kuntoutusratkaisuihin. Yhtiö on markkinajohtaja Alankomaissa ja toimii myös yhdeksässä muussa Euroopan maassa.

OneMed on johtava lääketieteellisten tarvikkeiden ja terveydenhoitoon liittyvien palvelujen jakelija Euroopassa. Olemme aktiivisia 11 markkinalla, työllistämme 1 000 työntekijää ja vuotuinen liikevaihtomme on yli 700 miljoonaa euroa. OneMed tekee asiakkaidemme kanssa parempaa elämää potilaille - helpottaa hoitohenkilökunnan arkea ja vähentää terveydenhuollon kustannuksia. Pyrimme vähentämään ympäristövaikutuksia ja teemme yhteistyötä toimittajiemme kanssa työolojen parantamiseksi koko toimitusketjussa.

Lisää uutisia

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.