OneMed on tehnyt sopimuksen Gymo AS:n ostamisesta

Gymo AS on norjalainen, johtava lääkinnällisten laitteiden ja kertakäyttötuotteiden toimittaja sairaaloille, kunnille sekä yksityiselle terveydenhoidolle. 25. toukokuuta 2021 alkaen Gymo yhdistää voimansa OneMedin kanssa Norjan terveydenhoitomarkkinoilla. Tällä sopimuksella Gymo nopeuttaa laajentumistaan Norjassa.

Gymo hyötyy vahvasta asemasta terveydenhoidon ammattilaisten keskuudessa pitkälle kehitetyn online-ratkaisun avulla.

Jan Knoph, OneMed AS:n toimitusjohtaja: Gymon omistajat ovat viime vuosina osoittaneet erittäin vahvaa yrittäjähenkeä, jossa he ovat yhdistäneet kasvun vahvaan taloudelliseen kehitykseen. Gymolla ja OneMedillä on samat arvot ja visio, tavoitteena parantaa potilaiden hoidon tuloksia ja alentaa hoidon kokonaiskustannuksia, mikä hyödyttää terveydenhoidon ammattilaisia, potilaita ja koko yhteiskuntaa. Olemme erityisen iloisia siitä, että kaksi Gymon omistajaa jatkavat Gymon kehittämistä, nyt osana OneMed-ryhmää.

Gymo tarjoaa laajan valikoiman tuotteita Norjan terveydenhoitomarkkinoille. Yhtiöllä on vahva läsnäolo markkinoilla ja se on markkinajohtaja useissa tuoteryhmissä.

OneMed on johtava lääketieteellisten tarvikkeiden ja terveydenhoitoon liittyvien palvelujen jakelija Euroopassa. Olemme aktiivisia 11 maassa, työllistämme 1000 työntekijää ja vuotuinen liikevaihtomme on yli 700 miljoonaa euroa. OneMed tekee asiakkaidemme kanssa parempaa elämää potilaille - helpottaa hoitohenkilökunnan arkea ja vähentää terveydenhoidon kustannuksia. Pyrimme vähentämään ympäristövaikutuksia ja teemme yhteistyötä toimittajiemme kanssa työolojen parantamiseksi koko toimitusketjussa.

Lisää uutisia

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.