Edullisesti tutkimus- ja suojakäsineitä suoraan Vantaan varastoltamme – uusi video julkaistu

OneMed_kasineet

OneMedin tuotteistosta löydät laadukkaat suoja- ja tutkimuskäsineet eri käyttötarkoituksiin.

Tutustu videoon, jossa esittelemme tutkimuskäsineiden tuotantoprosessia ja panostustamme käsineiden laatuun ja työntekijöiden työoloihin.

OneMedin SELEFA® ja evercare® tutkimuskäsineet käyvät läpi edistyksellisen puhdistusprosessin, joka vähentää allergeenien määrää valmiissa käsineessä. Valikoimastamme löytyy myös käsineitä, jotka täyttävät standardeja korkeammat laatuluokitukset.

Korkean tuotelaadun lisäksi haluamme osaltamme varmistaa työntekijöiden turvalliset työolot sekä asianmukaiset työskentelyolosuhteet. Tehtaiden toimintaa valvovat kolmannen osapuolen toimijat sekä omat työtekijämme Kiinassa ja Malesiassa.

Valitsemalla OneMedin käsinetoimittajaksesi, saat käyttöösi myös Glove Guide -työkalun, joka auttaa valitsemaan oikeat käsineet oikeaan työtehtävään ja näin sekä suojaamaan käyttäjää että madaltamaan kustannuksia.


Tilaukset ja lisätiedot:

verkkokaupasta: www.onemed.fi
asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@onemed.com /

puh. 020 786 6810 (arkisin 8-16)

Tutustu laajaan tutkimus- ja suojakäsineiden valikoimaamme.

Lisää uutisia

exclamation

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.