OneMed on tehnyt sopimuksen MediRevan ostamisesta - laajentumisemme Euroopassa jatkuu

OneMed on tehnyt sopimuksen MediRevan ostamisesta. Yritysosto vahvistaa OneMedin läsnäoloa Euroopassa ja asemaa lääketieteellisissä laitteissa ja niihin liittyvissä palveluissa, lähinnä ostomiassa ja urologiassa.

MediReva koostuu erikoistuneista yrityksistä, joiden yhteenlaskettu henkilöstömäärä on 500 ja liikevaihto lähes 140 miljoonaa euroa. MediRevalla on laaja tuote- ja palveluvalikoima, jolla on asiantuntemusta ostomiasta ja urologiasta sekä siihen liittyvistä lääkinnällisistä laitteista. Yhtiön toiminta kattaa Hollannin, Belgian, Saksan ja Itävallan.

”MediReva -hankinta on meille tärkeä ja tavoitteemme mukaisesti kasvattaa vahvaa terveydenhuoltosektoria tukevien yritysten ryhmäämme. MediRevan vahva yritysryhmä on merkittävä askel laajentumiseen Euroopassa ", sanoo OneMedin toimitusjohtaja Johan Falk.

Kaikki MediReva -konsernin yritykset ovat osa OneMediä, ja MediReva -tuotemerkit ovat edelleen olemassa. MediRevan työntekijöiden ja toimintojen kehitys jatkuu OneMedin alla. Kilpailu- ja terveysviranomaisten hyväksynnän saatuaan osapuolet odottavat saattavansa hankinnan päätökseen vuoden loppuun mennessä.

"MediReva sopii OneMedin yrityskulttuuriin. Kuten me, he ovat osaavia, inspiroituja ja aidosti mukana", sanoo OneMed Beneluxin toimitusjohtaja Pieter-Jan Jongeling. "Yhdessä teemme näin seuraavan askeleen kohti tulevaisuuteen suuntautuvia terveysratkaisuja, jotka ovat kaikkien saatavilla."

 

Tietoja OneMedistä:

OneMed on Euroopan johtava lääketieteellisten tarvikkeiden ja ratkaisujen toimittaja. Toimimme 13 markkina-alueella 1275 työntekijällä ja vuotuinen liikevaihtomme on yli 700 miljoonaa euroa. OneMed tekee yhteistyötä asiakkaiden kanssa parantaakseen potilaiden elämää - helpottaakseen hoitohenkilökunnan jokapäiväistä elämää ja pienentääkseen terveydenhuollon kustannuksia. Pyrimme vähentämään ympäristövaikutuksia ja teemme yhteistyötä toimittajiemme kanssa parantaaksemme työoloja koko toimitusketjussa.

Lisää uutisia

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.