OneMed on ostanut hollantilaisen Pharma Dynamicin

1. kesäkuuta 2021 Pharma Dynamic yhdistää voimansa OneMedin kanssa terveydenhuollon markkinoilla. Tämän sopimuksen ansiosta Pharma Dynamic ja OneMed voivat molemmat laajentaa toimintaansa Euroopassa.

Terveydehuollon tarvikkeiden kaupan asiantuntija Pharma Dynamic on alansa johtava asiantuntija. Sisäisesti kehitetyn pilvipohjaisen ohjelmistoratkaisun avulla yritys on luonut alustan, joka antaa ainutlaatuisen näkemyksen tuotteista, toimittajista, hinnoittelusta ja asiakaskysynnästä kaikkialla Euroopassa.

"Pharma Dynamicin asiantuntemus on meille erittäin arvokasta ja odotamme oppivamme ja kasvattavamme nykyistä kaupankäyntitoimintaamme," sanoo Pieter-Jan Jongeling, toimitusjohtaja OneMed Netherlands.

Minke Oosterhofin vuonna 2014 perustama Pharma Dynamic koostuu joukosta nuoria yrittäjiä, joilla on erinomainen toimittajien ja asiakkaiden verkosto. Yhdistämällä laaja tuotevalikoima luotettaviin toimituksiin kilpailukykyisellä hintatasolla, Pharma Dynamic on osoittautunut vahvaksi terveydenhuoltosektorin kauppakumppaniksi.

OneMed on johtava terveydenhuollon laitteiden, tarvikkeiden ja terveydenhuoltoon liittyvien palvelujen jakelija Euroopassa. Olemme aktiivisia 11 maassa, työllistämme 1 000 työntekijää ja vuotuinen liikevaihtomme on yli 700 miljoonaa euroa. OneMed tuottaa asiakkaidemme kanssa parempaa elämää potilaille - helpottaa hoitohenkilökunnan arkea ja vähentää terveydenhoidon kustannuksia. Pyrimme vähentämään ympäristövaikutuksia ja teemme yhteistyötä toimittajiemme kanssa työolojen parantamiseksi koko toimitusketjussa.

Lisää uutisia

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.