OneMed

OneMed Oy on osa Asker Healthcare Groupia. Asker on terveydenhuollon toimijoiden kumppani kaikkialla Euroopassa ja tarjoaa tarvikkeita, laitteita ja palveluita terveydenhuoltoon. Rakennamme ja hankimme johtavia yrityksiä, jotka tukevat terveydenhuoltojärjestelmää parantaaksemme potilaiden hoitotuloksia, alentaaksemme hoidon kokonaiskustannuksia ja varmistaaksemme oikeudenmukaisen ja kestävän arvoketjun. Konsernilla on 2100 työntekijää 14 maassa ja liikevaihto on miljardi euroa.

 

 
 

Ura OneMedissä

Yhdessä luomme merkityksellisiä ratkaisuja asiakkaillemme. Avain onnistumiseen ovat ammattitaitoiset työntekijämme ja heidän sitoutuneisuutensa asiakaslupausten pitämiseen. Haluamme jatkuvasti ideoida uutta ja kehittää palvelujamme asiakkaillemme.  Panostamme hoitotuloksia parantaviin ratkaisuihin. Kumppaninamme terveydenhoidon toimijat voivat tuottaa laadukkaampaa hoitoa potilaille alhaisemmin hoitokuluin, ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti.

Monipuolinen ja dynaaminen työyhteisö syntyy työntekijöiden erilaisista kokemustaustoista ja osaamisesta.  Vastuunottaminen, halu kehittyä ja asiakkaan huomioiminen ovat arvoja, jotka näkyvät toiminnassamme läpi organisaation ja toimintojen. Jokainen työntekijä on tärkeä osa kokonaisuudessa, jonka lopputuloksena syntyy tyytyväinen asiakas ja tyytyväinen työntekijä.

Olemme ylpeitä työstä jota teemme. Olet tervetullut mukaan!

Mikäli haluat liittyä OneMedin ammattilaisten joukkoon, lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen recruitment@onemed.com tai tarkkaile juuri sinulle sopivia avoimia työpaikkoja tällä sivustolla.

 

Rekrytoinnin tietosuojaseloste 

Avoimet työpaikat

    

Tuotespesialisti – anestesia- ja leikkaussalituotteet

Oletko terveydenhuollon ammattilainen, jolla on kokemusta leikkaussalista ja/tai anestesiasta? Nautitko vaihtuvista ihmiskontakteista? Haluatko päästää sisäisen myyjäsi irti ja ottaa uuden suunnan urallesi OneMedin tuotespesialistina?

Etsimme tuotespesialistia anestesia- ja leikkaussalituotteiden myyntiin. Tärkeimmät asiakasryhmät ovat leikkausyksiköt suurimmilla hyvinvointialueilla Suomessa.  Työtä tehdään itsenäisesti asiakkaiden luona yhteistyössä OneMedin tuotepäällikön ja muun myyntitiimin kanssa. Työ sisältää matkustamista ja pääset itse suunnittelemaan aikatauluasi. Toivomme, että asut hyvien kulkuyhteyksien päässä Etelä-, Keski- tai Länsi-Suomessa.  OneMed tarjoaa tehtävään täysautoedun.

Edellytämme terveydenhuollon koulutusta. Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että sinulla on vankka  ammattiosaaminen terveydenhuollon tehtävästä (anestesia/leikkaussali) ja halu tehdä ja kehittyä myyntityössä. Lisäksi tarvitset hyvää kielitaitoa suomeksi ja englanniksi sekä positiivista tuloshakuista mieltä. Arvostamme pirteää hymyä ja asiakaspalvelu-asennetta myös tiukoissa tilanteissa.

Meillä on erittäin mukavat asiakkaat, ammattitaitoinen organisaatio perehdyttämässä ja  tukemassa työtäsi sekä hyvä tuoteportfolio. Tehtävässä pääset keskittymään myyntityöhön, jossa työn tulokset ovat mitattavissa. Olet tervetullut joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Annukka Markkanen, puh. 040 411 6681. Annukan tavoitat parhaiten: arkisin klo 9-16.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV  22.1. mennessä osoitteella recruitment@onemed.com. Laita otsikoksi ”Tuotespesialisti”

 

 Asiakkuuspäällikkö -terveydenhuollon tarvikkeet

Etsimme asiakkuuspäällikön tehtävään henkilöä, jolla on vahva terveydenhuollon alan kokemus ja ymmärrystä julkisista hankinnoista. Tehtävässä vastaat OneMedin tuotteiden ja palvelutarjoaman myynnistä sekä asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta hallinnasta Etelä- ja Varsinais-Suomen hyvinvointialueilla, keskittyen näissä etenkin hoitotyön ja logistiikkapuolen eri asiakasryhmiin.

Työn edellytyksenä on terveydenhuollon koulutus, hyvät tiimityötaidot, itsenäinen työote ja kyky ottaa haltuun suuriakin kokonaisuuksia. Kokemus vastaavasta myyntityöstä mielellään terveydenhuollon tarvikkeiden parissa katsotaan eduksi.

Olet parhaimmillasi vuorovaikutustilanteissa, ja toimintatavoiltasi ammattimainen sekä nautit itsenäisestä tuloksellisesta työstä ihmisten parissa. Lisäksi edellytämme tietotekniikan perusvalmiuksia (Excel, Power Point) ja hyvää kielitaitoa suomeksi sekä englanniksi. Tehtävä sisältää myös runsaasti matkustamista, joten toivomme että viihdyt tien päällä. Toivomme, että asut mielellään Uudenmaan tai Varsinais-Suomen alueella. OneMedilla käytössäsi on täysautoetu.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän, jossa pääset toteuttamaan myyntityötä ja asiakkuuksien tehokasta hoitamista. Meillä on apunasi loistavat tuotteet, alati kehittyvät palvelut ja laaja asiakaskunta sekä ammattitaitoinen organisaatio. Olet tervetullut mukaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Erkki Nikkanen, puh. 040-7708827. Erkin  tavoitat parhaiten: 9-16.1. klo 10-15 välillä.

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV  17.1. mennessä osoitteella recruitment@onemed.com. Laita otsikoksi ”Asiakkuuspäällikkö”

 

Laatusertifikaatti

OneMedilla on ISO 13485 mukainen laatusertifikaatti

ISO 13485 on terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden johtamisjärjestelmän sertifiointi.

Sertifiointiin sisältyvä toiminta: Terveydenhuollon tarvikkeiden, laitteiden ja tukipalveluiden myynti, jakelu ja huolto.

Laatujärjestelmän toimivuutta tarkastellaan ulkoisten auditoijien toimesta kerran vuodesta. Järjestelmää kehitetään vuosittain sisäisin auditoinnein ja johdon katselmuksin.

 

OneMed_ISO_sertifiointi
exclamation

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.