OneMed

OneMed kuuluu Asker Healthcare Groupiin ja toimittaa tuotteita ja tukipalveluita eurooppalaiseen terveydenhoitoon 14 maassa. Olemme enemmän kuin vain toimittaja – olemme asiakkaidemme kumppani. Meille se merkitsee, että meillä ja asiakkaillamme on yhteiset tavoitteet ja tulevaisuudenmääritelmät ja että yhteistyömme perustuu molempien onnistumiselle.

Eurooppalainen terveydenhoito on suurten haasteiden edessä. Eliniän pidentyessä myös hoitoa tarvitsevien ihmisten määrä kasvaa ja monilla heistä on kroonisia tauteja. Iso osa terveydenhoidosta taistelee kasvavien kulujen kanssa ja hoitohenkilökunnan puute lisääntyy. Samanaikaisesti kasvavat myös ihmisten odotukset hoidolle.

Olemme osaltamme mukana kehittämässä eurooppalaiseen terveydenhoitoon tehokkaampia palveluja ja tuotteita ja samalla haluamme myös kantaa vastuun näiden vaatimusten ratkaisuista – nyt ja myös tulevaisuudessa. Onnistumistamme mittaamme sillä kuinka hyvin terveydenhoidon asiakkaamme saavuttavat tavoitteensa ja visionsa:

                  

 
 

Ura OneMedissä

Yhdessä luomme merkityksellisiä ratkaisuja asiakkaillemme. Avain onnistumiseen ovat ammattitaitoiset työntekijämme ja heidän sitoutuneisuutensa asiakaslupausten pitämiseen. Haluamme jatkuvasti ideoida uutta ja kehittää palvelujamme asiakkaillemme.  Panostamme hoitotuloksia parantaviin ratkaisuihin. Kumppaninamme terveydenhoidon toimijat voivat tuottaa laadukkaampaa hoitoa potilaille alhaisemmin hoitokuluin, ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti.

Monipuolinen ja dynaaminen työyhteisö syntyy työntekijöiden erilaisista kokemustaustoista ja osaamisesta.  Vastuunottaminen, halu kehittyä ja asiakkaan huomioiminen ovat arvoja, jotka näkyvät toiminnassamme läpi organisaation ja toimintojen. Jokainen työntekijä on tärkeä osa kokonaisuudessa, jonka lopputuloksena syntyy tyytyväinen asiakas ja tyytyväinen työntekijä.

Olemme ylpeitä työstä jota teemme. Olet tervetullut mukaan!

Mikäli haluat liittyä OneMedin ammattilaisten joukkoon, lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen recruitment@onemed.com tai tarkkaile juuri sinulle sopivia avoimia työpaikkoja tällä sivustolla.

 

Rekrytoinnin tietosuojaseloste 

Avoimet työpaikat

Tuotespesialisti/päällikkö kuvantamisen laitteisiin

 

Etsimme henkilöä tehtävään, jossa pääset sekä myymään että kouluttamaan päämiestemme (FujiFilm, Shimadzu) röntgen sekä mammografialaitteita asiakkaillemme sairaaloissa, terveyskeskuksissa ja yksityisillä klinikoilla. Lisäksi asiakaskuntaamme kuuluvat eläinlääkäriasemat.
Kuvantamisen laitteiden lisäksi myyntirepertuaariin kuuluvat sädesuojat ja kuva-arkistot. Tuotteet ovat erittäin tunnettuja markkinoilla ja OneMed on tehnyt pitkään töitä kyseisten päämiesten kanssa.

Odotamme ennen kaikkea substanssiosaamista röntgenlaitteisiin ja kuvantamiseen liittyen. Sinulla on esimerkiksi röntgenhoitajan tai jokin muu säteilypuolen koulutus. Kenties omaat jo nyt myyntikokemusta tai ainakin tunnet kutsumusta myynnin maailmaan.

Olet motivoitunut oppimaan uutta ja jakamaan osaamistasi ja asiantuntemustasi asiakkaittemme parissa. Hyvä englannin kielen osaaminen on tehtävässä tärkeää, sillä vaikka asiakastilanteet hoituvatkin suomeksi, on keskustelu ja vuoropuhelu ulkomaisten päämiesten suuntaan jatkuvassa roolissa myös tässä tehtävässä.

Tehtävä edellyttää mahdollisuutta matkustaa koko Suomessa, joten toivomme, että asut hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudulla tai jonkin muun ison kaupungin tuntumassa.

Tarjoamme tiimin tuen, itsenäisen työn ja mahdollisuuden menestyä hyvien tuotteiden myyntityössä. Olet tervetullut joukkoomme.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Eini Tiihonen,  puh. 040 080 9603.  Einin tavoitat tavoitat parhaiten 29.11. klo 14-15,  3.12. klo 9-10 sekä ti 7.12. klo 14-15.

Hae tehtävään lähettämällä hakemus, CV ja + palkkatoivomus osoitteella recruitment@onemed.com 9.12. mennessä.

Vastuullisuus

Sosiaalinen vastuu on yksi OneMedin toiminnan kulmakivistä

Olemme käynnistäneet vuonna 2010 laajan sosiaalisen vastuun ohjelman (CSR Corporate Social Responsibility) varmistaaksemme, että asiakkaille toimitettavien tuotteiden valmistuksessa noudatetaan ILO:n yleissopimuksien, YK:n lasten oikeuksien sopimuksen ja valmistusmaan työlainsäädännön ja työsuojelulainsäädännön periaatteita. 

OneMed-konsernin sosiaalisen vastuun politiikka kattaa yhtiön yleiset tavoitteet ja ohjeet, jotka kattavat ihmisoikeuksia, työstandardeja, ympäristöä ja korruption torjuntaa koskevat yhteiskuntavastuun perusvaatimukset.

Jokainen onemediläinen on sitoutunut noudattamaan yrityksen eettisiä ohjeita. Meille on myös ensiarvoisen tärkeää, että yhteistyökumppanimme noudattavat samoja lainsäädännön periaatteita. Shanghain toimistomme 7 hengen tiimi varmistaa, että asiakkaamme saavat käyttöön laadukkaat ja terveydenhoidon vaatimukset täyttävät tuotteet. Tiimi tekee tiivistä yhteistyötä paikallisten viranomaisten sekä auditointitahojen kanssa.

Laatusertifikaatti

OneMedilla on ISO 13485 mukainen laatusertifikaatti

ISO 13485 on terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden johtamisjärjestelmän sertifiointi.

Sertifiointiin sisältyvä toiminta: Terveydenhuollon tarvikkeiden, laitteiden ja tukipalveluiden myynti, jakelu ja huolto.

Laatujärjestelmän toimivuutta tarkastellaan ulkoisten auditoijien toimesta kerran vuodesta. Järjestelmää kehitetään vuosittain sisäisin auditoinnein ja johdon katselmuksin.

 

OneMed_ISO_sertifiointi
exclamation

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.