OneMed

OneMed kuuluu Asker Healthcare Groupiin ja toimittaa tuotteita ja tukipalveluita eurooppalaiseen terveydenhoitoon 14 maassa. Olemme enemmän kuin vain toimittaja – olemme asiakkaidemme kumppani. Meille se merkitsee, että meillä ja asiakkaillamme on yhteiset tavoitteet ja tulevaisuudenmääritelmät ja että yhteistyömme perustuu molempien onnistumiselle.

Eurooppalainen terveydenhoito on suurten haasteiden edessä. Eliniän pidentyessä myös hoitoa tarvitsevien ihmisten määrä kasvaa ja monilla heistä on kroonisia tauteja. Iso osa terveydenhoidosta taistelee kasvavien kulujen kanssa ja hoitohenkilökunnan puute lisääntyy. Samanaikaisesti kasvavat myös ihmisten odotukset hoidolle.

Olemme osaltamme mukana kehittämässä eurooppalaiseen terveydenhoitoon tehokkaampia palveluja ja tuotteita ja samalla haluamme myös kantaa vastuun näiden vaatimusten ratkaisuista – nyt ja myös tulevaisuudessa. Onnistumistamme mittaamme sillä kuinka hyvin terveydenhoidon asiakkaamme saavuttavat tavoitteensa ja visionsa:

                  

 
 

Ura OneMedissä

Yhdessä luomme merkityksellisiä ratkaisuja asiakkaillemme. Avain onnistumiseen ovat ammattitaitoiset työntekijämme ja heidän sitoutuneisuutensa asiakaslupausten pitämiseen. Haluamme jatkuvasti ideoida uutta ja kehittää palvelujamme asiakkaillemme.  Panostamme hoitotuloksia parantaviin ratkaisuihin. Kumppaninamme terveydenhoidon toimijat voivat tuottaa laadukkaampaa hoitoa potilaille alhaisemmin hoitokuluin, ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti.

Monipuolinen ja dynaaminen työyhteisö syntyy työntekijöiden erilaisista kokemustaustoista ja osaamisesta.  Vastuunottaminen, halu kehittyä ja asiakkaan huomioiminen ovat arvoja, jotka näkyvät toiminnassamme läpi organisaation ja toimintojen. Jokainen työntekijä on tärkeä osa kokonaisuudessa, jonka lopputuloksena syntyy tyytyväinen asiakas ja tyytyväinen työntekijä.

Olemme ylpeitä työstä jota teemme. Olet tervetullut mukaan!

Mikäli haluat liittyä OneMedin ammattilaisten joukkoon, lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen recruitment@onemed.com tai tarkkaile juuri sinulle sopivia avoimia työpaikkoja tällä sivustolla.

 

Rekrytoinnin tietosuojaseloste 

Avoimet työpaikat

Tuotespesialisti -haavatuotteet

Meillä on tehtävä tuotespesialistille haavanhoitotuotteiden käyttöönottoprojektissa. Tuotespesialistin tehtäviin kuuluvat haavanhoitotuotteiden esittely ja koulutus asiakkaillemme sairaanhoidon eri yksiköissä. Työ tapahtuu siis pääasiassa asiakkaiden luona ja edellyttää oman työn organisoimista ja matkustusvalmiutta pääasiassa HUS-ERVA -alueella.

Edellytämme terveydenhuollon koulutusta ja työkokemusta haavojen hoidosta. Arvostamme kokemusta kouluttamisesta, perehdyttämisestä ja/tai myynnistä. Kaupallisen ajattelutavan ymmärtäminen, hyvät viestintätaidot ja vahvasti positiivinen asenne ovat tärkeitä tehtävässä menestymiseksi.

Tehtävä on määräaikainen (6kk). Tarjoamme kaiken tarvittavan tuen ja välineet tehtävässä alkuun pääsemiseksi, mukavan työyhteisön ja mielenkiintoisen työtehtäväkokonaisuuden.

 

Lisätietoja: tuoteryhmäpäällikkö Krista Johansson puh 040 702 9077 ja liiketoimintajohtaja Hanna Merikanto puh. 040 775 5744 ke 1.6. klo 13-15.

Lähetä hakemuksesi, CV + palkkatoive osoitteella recruitment@onemed.com viimeistään 6.6. Laita otsikoksi Tuotespesialisti.

  

 

Vastuullisuus

Sosiaalinen vastuu on yksi OneMedin toiminnan kulmakivistä

Olemme käynnistäneet vuonna 2010 laajan sosiaalisen vastuun ohjelman (CSR Corporate Social Responsibility) varmistaaksemme, että asiakkaille toimitettavien tuotteiden valmistuksessa noudatetaan ILO:n yleissopimuksien, YK:n lasten oikeuksien sopimuksen ja valmistusmaan työlainsäädännön ja työsuojelulainsäädännön periaatteita. 

OneMed-konsernin sosiaalisen vastuun politiikka kattaa yhtiön yleiset tavoitteet ja ohjeet, jotka kattavat ihmisoikeuksia, työstandardeja, ympäristöä ja korruption torjuntaa koskevat yhteiskuntavastuun perusvaatimukset.

Jokainen onemediläinen on sitoutunut noudattamaan yrityksen eettisiä ohjeita. Meille on myös ensiarvoisen tärkeää, että yhteistyökumppanimme noudattavat samoja lainsäädännön periaatteita. Shanghain toimistomme 7 hengen tiimi varmistaa, että asiakkaamme saavat käyttöön laadukkaat ja terveydenhoidon vaatimukset täyttävät tuotteet. Tiimi tekee tiivistä yhteistyötä paikallisten viranomaisten sekä auditointitahojen kanssa.

Laatusertifikaatti

OneMedilla on ISO 13485 mukainen laatusertifikaatti

ISO 13485 on terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden johtamisjärjestelmän sertifiointi.

Sertifiointiin sisältyvä toiminta: Terveydenhuollon tarvikkeiden, laitteiden ja tukipalveluiden myynti, jakelu ja huolto.

Laatujärjestelmän toimivuutta tarkastellaan ulkoisten auditoijien toimesta kerran vuodesta. Järjestelmää kehitetään vuosittain sisäisin auditoinnein ja johdon katselmuksin.

 

OneMed_ISO_sertifiointi
exclamation

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.