Palveluratkaisut

Olemme enemmän kuin vain toimittaja - kumppaninamme terveydenhoidon toimijat voivat tuottaa laadukkaampaa hoitoa potilaille alhaisemmin hoitokuluin. Haluamme auttaa keventämään terveydenhoidon prosesseja potilaiden hoidon ja julkisen terveyden parantamisessa sekä samalla menojen pienentämisessä. Tarjoamme monien yritysten tuotteita yhdestä ja samasta paikasta sekä asiantuntijuutta niin laitteiden kuin tarvikkeiden hankintaan. 

Kehitämme jatkuvasti uusia palveluita asiakkaidemme toiveiden pohjalta - alla kuvattuna niistä muutama.

OneMedin tuotteet käyvät läpi laajat laatututkimukset, sekä säännöllisten tuotantolaitoskäyntien että satunnaistestien kautta. OneMedille on erittäin tärkeää käyttää ainoastaan sellaisia valmistajia, jotka jakavat laatuun, ympäristöön ja yrityksen yhteiskuntavastuuseen liittyvät näkemyksemme.

 

 
evercare on OneMedin tuotemerkki kirurgiaan, infuusioon ja injektioihin liittyville tuotteille sekä tutkimuskäsineille ja haavanhoitotuotteille. Tuotemerkin alla on myös asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitäviä tuotteita, kuten MediKit-pakkaukset. SELEFA-sarja sisältää pääasiassa OneMedin käsine-, paperi- ja muovituotteita sekä siteitä ja kääreitä.