OneService Point -huoltopalvelut

OneServicePoint - ammattilaisilta ammattilaisille

OneMedin huoltopalvelut on jaettu neljään oman alansa erikoisalueeseen:

IT-järjestelmät
Järjestelmäasiantuntijoiden tiimi tukee kaikkia OneMedin teknisiä osa-alueita. Asiantuntijat ovat mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa IT-järjestelmiä ja niiden integraatioita kuvantaville laitteistoille sekä anestesia- ja tehohoitojärjestelmille. IT-asiantuntijat ovat vahvasti asiakkaan apuna jo suunnitteluvaiheessa, jolloin asiakkaan tarpeet voidaan ottaa huomioon parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan toimintaympäristö huomioiden.

Kuvantavat laitteet ja kuva-arkistot
Kuvantavien laitteiden huoltotiimi suunnittelee ja asentaa laitekokonaisuudet asiakkaan tiloihin. Käyttöönoton jälkeen huoltoinsinöörit ylläpitävät laitteita koko niiden elinkaaren ajan. Kuvantavien laitteiden huoltoinsinöörit toimivat asiakkaan teknisenä tukena tarjoten asiakkaalle tekniset koulutukset, varaosapalvelut, korjauspalvelut, määräaikaishuollot sekä laadunvalvontamittaukset.

Anestesia- ja tehohoitolaitteet sekä kiinteät sairaalalaitteet
Anestesia- ja tehohoitolaitteiden huolto on erikoistunut potilasvalvontalaitteistoihin, hengitys- ja anestesiakoneisiin sekä kiinteisiin sairaalalaiatteisin kuten leikkaussalien kattokeskukset. Käyttöönoton jälkeen huoltoinsinöörit ylläpitävät laitteita koko niiden elinkaaren ajan. Anestesia- ja tehohoitolaitteiden huoltoinsinöörit toimivat asiakkaan teknisenä tukena tarjoten asiakkaalle tekniset koulutukset, varaosapalvelut, korjauspalvelut sekä määräaikaishuollot.

Palvelut
Palvelumme kattavat varaosamyynnin, asennukset, vikakorjaukset, kalibroinnit, ylläpidot, siirto- ja purkutyöt, huoltokoulutuksen ja teknisen tuen. Jokaisesta huoltotoimenpiteestä laaditaan asiakkaalle aina kirjallinen työselostus, josta ilmenevät tehdyt toimenpiteet ja käytetyt varaosat.

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisstaloudellisia huolto- ja palvelusopimuksia. Huoltosopimus siirtää vastuun laitteiden elinkaaren hallinnasta ja huolloista, korjauksista sekä dokumentoinnista OneMedin huoltoammattilaisille. Sopimukset ovat räätälöitävissä ja skaalattavissa asiakkaan toiveiden mukaan.

Keskitetty huoltopyyntöjen koordinointi on nopeaa ja asiakkaalle vaivatonta
Asiakkaalle on vaivatonta tavoittaa meidät yhdestä kontaktipisteestä: huolto@onemed.com, puh. 020 786 6830.

Huoltoon lähetettävien laitteiden lähetysosoite - ota yhteyttä huoltokoordinaattoriin ennen laitteen lähettämistä huoltoon:
OneMed Oy / Huoltopalvelut
(vastaanottajan nimi)
PL 10 (Metsäläntie 20), 00321 Helsinki

Yhteystiedot

Mikäli haluat lisätietoja voit täyttää ja lähettää meille yhteystietosivun alareunasta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Muistathan lisätä Viesti-kenttään myös tiedon, mitä tuoteryhmää tiedustelusi koskee – näin asiakaspalvelumme osaa ohjata kyselyn eteenpäin oikealle henkilölle.