Kattava tuotevalikoima

Tuotevalikoimamme koostuu omista tuotemerkeistämme evercare® ja SELEFA® sekä laajasta valikoimasta maailman johtavien valmistajien tuotteita. Tarjoamme terveydenhoidon käyttöön logistisia palveluja varastotoimituksista kotijakelupalveluun asti.

Teemme yhteistyötä markkinoiden parhaiden ja innotiivisimpien yritysten kanssa, kuten mm. Ansell, Attends, Bausch & Lomb, Coloplast, Dräger, Fuji, Intersurgical, Mölnlycke Health Care, SCA, Shimadzu, Smith & Nephew ja 3M.

Palvelut

Olemme enemmän kuin vain toimittaja – kumppaninamme terveydenhoidon toimijat
voivat tuottaa laadukkaampaa hoitoa potilaille alhaisemmin hoitokuluin. Ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti.

Kehitämme jatkuvasti uusia palveluja asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden pohjalta – alla on kuvattuina niistä muutama.

Omat tuotemerkkimme

OneMedilla on laaja valikoima itse kehitettyjä ja valmistettuja tuotteita.

OneMedin tuotteet käyvät läpi laajat laatututkimukset, sekä säännöllisten tuotantolaitoskäyntien että satunnaistestien kautta. OneMedille on erittäin tärkeää käyttää ainoastaan sellaisia valmistajia, jotka jakavat laatuun, ympäristöön ja yrityksen yhteiskuntavastuuseen liittyvät näkemyksemme.

 

     
evercare on OneMedin tuotemerkki kirurgiaan, infuusioon ja injektioihin liittyville tuotteille sekä haavanhoitotuotteille. Tuotemerkin alla on myös asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitäviä tuotteita, kuten MediKit-pakkaukset.  SELEFA-sarja sisältää pääasiassa OneMedin käsine-, paperi- ja muovituotteita sekä siteitä ja kääreitä.   
           
 
 
 
 
 
 

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.