Vastuullisuuden edelläkävijä

Tervetuloa tutustumaan OneMedin sosiaalisen vastuun ohjelmaan (CSR Corporate Social Responsibility). Vuodesta 2010 käytössä ollut ohjelma varmistaa, että asiakkaille toimitettavien tuotteiden valmistuksessa noudatetaan ILO:n yleissopimuksien, YK:n lasten oikeuksien sopimuksen ja valmistusmaan työlainsäädännön ja työsuojelulainsäädännön periaatteita.

OneMedin yleiset tavoitteet ja ohjeet kattavat ihmisoikeuksia, työstandardeja, ympäristöä ja korruption torjuntaa koskevat yhteiskuntavastuun perusvaatimukset. Olemme sitoutuneet noudattamaan yrityksen eettisiä ohjeita. On myös tärkeää, että yhteistyökumppanimme noudattavat samoja lainsäädännön periaatteita. Shanghain toimistomme 7 hengen tiimi varmistaa, että asiakkaamme saavat käyttöön laadukkaat ja terveydenhoidon vaatimukset täyttävät tuotteet. Tiimi tekee yhteistyötä paikallisten viranomaisten sekä auditointitahojen kanssa.

Osana vastuullisuus periaatteitamme lanseeraamme syksyllä uuden Embra-tuoteperheen, joissa esimerkiksi nitriilikäsineet tuottavat huomattavasti vähemmän päästöjä muihin käsineisiin verrattuna.

Tästä pääset tutustumaan tarkemmin vastuullisuusraporttiin.

Vastaamalla kysymyksiin ja jättämällä yhteystietosi, pääset osallistumaan arvontaan, jossa palkintona 1 kpl Liberate Air langattomat in-ear-kuulokkeet, joiden valmistuksessa on käytetty kierrätettäviä materiaaleja. Arvonta-aika 26.8. – 30.9.2022 Arvonta ei koske terveydenhoidon henkilökuntaa (tarkistamme yhteystiedot). Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti.


Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia.
Tämä kenttä on pakollinen
Tämä kenttä on pakollinen
Tämä kenttä on pakollinen
Tämä kenttä on pakollinen
Tämä kenttä voi sisältää enintään 46 merkkiä.
Tämä kenttä on pakollinen
Tämä kenttä voi sisältää enintään 46 merkkiä.
Tämä kenttä on pakollinen
Tämä kenttä voi sisältää enintään 96 merkkiä.
Virheellinen sähköpostiosoite
Tämä kenttä voi sisältää enintään 62 merkkiä.
Tämä kenttä on pakollinen
Tämä kenttä voi sisältää enintään 15 merkkiä.
Virheellinen puhelinnumero
Tämä kenttä on pakollinen

Kiitos

Lomaketta ei voitu lähettää, yritä uudelleen.

exclamation

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.