Vastuullisuuden edelläkävijä

Tervetuloa tutustumaan OneMedin sosiaalisen vastuun ohjelmaan (CSR Corporate Social Responsibility). Vuodesta 2010 käytössä ollut ohjelma varmistaa, että asiakkaille toimitettavien tuotteiden valmistuksessa noudatetaan ILO:n yleissopimuksien, YK:n lasten oikeuksien sopimuksen ja valmistusmaan työlainsäädännön ja työsuojelulainsäädännön periaatteita.

OneMedin yleiset tavoitteet ja ohjeet kattavat ihmisoikeuksia, työstandardeja, ympäristöä ja korruption torjuntaa koskevat yhteiskuntavastuun perusvaatimukset. Olemme sitoutuneet noudattamaan yrityksen eettisiä ohjeita. On myös tärkeää, että yhteistyökumppanimme noudattavat samoja lainsäädännön periaatteita. Shanghain toimistomme 7 hengen tiimi varmistaa, että asiakkaamme saavat käyttöön laadukkaat ja terveydenhoidon vaatimukset täyttävät tuotteet. Tiimi tekee yhteistyötä paikallisten viranomaisten sekä auditointitahojen kanssa.

Osana vastuullisuus periaatteitamme lanseeraamme syksyllä uuden Embra-tuoteperheen, joissa esimerkiksi nitriilikäsineet tuottavat huomattavasti vähemmän päästöjä muihin käsineisiin verrattuna.

Tästä pääset tutustumaan tarkemmin vastuullisuusraporttiin.

Kiitos osallistumisesta, arvonta on suljettu.
Jos haluat tietää hanskoistamme lisää, ole yhteydessä asiakkuuspäällikkö Kaisa Sundelliin, puh 040 573 0890 tai asiakaspalveluumme, asiakaspalvelu@onemed.com.