Osta fiksusti & helposti

OneMedin palvelut mahdollistavat fiksun tilaamisen sekä vakiotilaukset, jotka auttavat säästämään aikaa, takaavat laadukkaat toimitukset ja ovat ympäristöystävällisempiä.

 
 

Ympäristöystävällinen tilaus

Ympäristöystävällisen tilauksen ikoni haastaa valitsemaan fiksun määrän tuotteita. Määrän, joka vastaa tuotteen alkuperäispakkaukseen mahtuvaa määrää. Tämä voi tarkoittaa sitä, että järjestelmä kehottaa ostamaan tuotteita hieman enemmän tai vähemmän. Tästä on monia etuja ympäristölle. Kiitos että toimit vastuullisesti.

Ympäristöystävällinen tilaus – miksi?

 

Optimoi kuljetus

Kun tilaat täyden pakkauksen, se on pakattu optimaalisesti. Tämä vähentää tuotteiden vaurioitumisriskiä kuljetuksen aikana ja myös vajaiden laatikoiden kuljettaminen vältetään.

 

Vähennä materiaalinkulutusta

Kun tilaat täyden pakkauksen tuotteita, niitä ei tarvitse pakata uudelleen. Tämä vähentää pakkausmateriaalin määrää ja on ympäristöystävällisempää. Kun tilaat täyden pakkauksen, se on pakattu optimaalisesti. Tämä vähentää tuotteiden vaurioitumisriskiä kuljetuksen aikana ja myös vajaiden laatikoiden kuljettaminen vältetään.

 

Selkeä toimitus

Ympäristöystävällisessä tilauksessa saat tuotteet alkuperäispakkauksessa, jossa on selkeät merkinnät sisällöstä. Toimitus on selkeä vastaanottajalle!

Vakiotilaus

Vakiotilaus auttaa säästämään aikaa tilausten käsittelyssä ja varmistaa, että varastossasi on aina oikeat tuotteet. Näin saat arvokasta aikaa hoitotyöhön.

Näin vakiotilaus toimii

 

Säästä aikaa

Vakiotilaus on valmis ”ostoslista”, joka sopii juuri teidän tarpeisiinne. Näin säästät aikaa tilausten käsittelyssä ja saat arvokasta aikaa hoitotyöhön.

 

Varmuutta varastonhallintaan

Vakiotilaus toimitetaan valittuna päivänä ja voit luottaa siihen, että saat tuotteet aina ajallaan. Saat aina ilmoituksen ennen tilauksen lähettämistä.

 

Täysi joustavuus

Voit koska tahansa muuttaa vakiotilauksen määriä, keskeyttää tilauksen tai lisätä siihen tuotteita. voit muokata ja hallita sitä halutessasi.

Palvelut