Anestesia- ja tehohoidon tarvikkeet

Anestesia- ja tehohoidossa tarvitaan monenlaisia erikoistuotteita mahdollistamaan oikeanlainen hoidon toteutus. OneMed Oy:lla on laaja valikoima erilaisia anestesia- ja tehohoidon tuotteita vastasyntyneiden, lasten ja aikuisten hoitoon:

- Anestesiamaskit
- CPAP-laitteet
- Elvytyspalkeet
- Filtterit
- Happiletkut
- Happimaskit
- Happiviikset
- Hengitysletkustot
- Hiilidioksidin mittaus: kyvetit, maskit, viikset
- Intubaatioputket
- Kostuttajat
- Larynxmaskit
- Nebulisaattorit
- Nielutuubit
- NIV-maskit
- Suljetut imujärjestelmät
- Suunhoitotuotteet
- Yhdistäjät, kulmakappaleet


Mm. innovatiivinen i-gel-larynxmaski on saavuttanut laajan suosion asiakkaidemme keskuudessa. Myymme ja markkinoimme useita tunnettuja globaaleja brändejä kuten Intersurgical, Dräger, ICU Medical, Pulmodyne, Posey, Pennine Healthcare ja Salter Labs. Lisäksi valikoimissamme on myös oman, jatkuvasti kasvavan evercare®-brändin tuotteita.

Anestesialaitteet
Edustamme Suomessa Dräger Medicalin anestesia- ja tehohoidon laitteita ja tarvikkeita. Dräger on maailman johtava laitevalmistaja yli 100 vuoden kokemuksella alallaan.
Voit lukea lisää anestesialaitteista täältä.

Anestesia- ja hengityshoidon tarvikkeet verkkokaupassa

Voit ladata sähköiset esitteet, käyttöturvatiedotteet ja ohjeet kohdasta e-julkaisut

Yhteystiedot

Mikäli haluat lisätietoja voit täyttää ja lähettää meille yhteystietosivun alareunasta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Muistathan lisätä Viesti-kenttään myös tiedon, mitä tuoteryhmää tiedustelusi koskee – näin asiakaspalvelumme osaa ohjata kyselyn eteenpäin oikealle henkilölle.