Inkontinenssituotteet

Edustamamme Attends-tuotesarjan tuotteet tarjoavat kattavan valikoiman inkontinenssituotteita lievästä aina erittäin vaikeaan virtsankarkailuun. Laadukkaaseen inkontinenssituotteiden valikoimaamme kuuluu myös muita kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä kuten TENA ja Abena.

Valinnanvapaus antaa mahdollisuuden huomioida yksilölliset tuotetarpeet mahdollisimman hyvin, mikä osaltaan tukee omatoimisuuden säilymistä. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy käyttäjälle useita vaihtoehtoja hyvin istuvista, luotettavista, ihoystävällisistä ja imukykyisistä suojista.

Inkontinenssituotteet:
- Hygieniahousut
- Inkohousut / Pants
- Muotovaipat
- Teippivaipat
- Tippasuojat naisille ja miehille
- Vuoteensuojat
- Vyövaipat

Lastenvaipat
Lastenvaipoissa tuotevalikoimaamme kuuluvat Delipap Oy:n kotimaiset ja pehmeät Muumi-lastenvaipat. Lisäksi valikoimastamme löytyvät laadukkaat Pampers- ja Libero-lastenvaipat sekä Abenan valmistamat lasten teippivaipat ja housuvaipat lapsille ja nuorille.

Lataa tästä Perushoidon tuotteiden kuvasto

Attends-tuotteet OneMedin verkkokaupassa

Muumi Baby -tuotteet

Voit ladata sähköiset esitteet, käyttöturvatiedotteet ja ohjeet kohdasta e-julkaisut

Yhteystiedot

Mikäli haluat lisätietoja voit täyttää ja lähettää meille yhteystietosivun alareunasta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Muistathan lisätä Viesti-kenttään myös tiedon, mitä tuoteryhmää tiedustelusi koskee – näin asiakaspalvelumme osaa ohjata kyselyn eteenpäin oikealle henkilölle.