Perushoidon tarvikkeet

Tuotevalikoimamme jakaantuu omiin Embra®-, evercare®- ja SELEFA®-tuotemerkkeihin sekä edustamiimme kansainvälisesti tunnettuihin tuotemerkkeihin. Perushoidon tuotevalikoimasta löytyy kattavasti tuotteita terveydenhoidon eri tarpeisiin.

Ensiaputuotteet
Ensiaputuotteet ovat tärkeä osa työpaikkojen turvallisuutta. Oikeiden tuotteiden avulla jokainen voi antaa ensiapua. Valikoimassa olevat Cederroth-ensiaputuotteet ovat laadukkaita, hyvin tunnettuja, turvallisia käyttää ja ne täyttävät viranomaisten ja alan asettamat vaatimukset.

Imetyksen apuvälineet ja tuttipullot
Lansinohin turvalliset ja laadukkaat tuotteet imetykseen, vauvojen ruokintaan sekä vauvojen ja äitien ihonhoitoon. Katso lisää kohdasta Vauvojen ja äitien hoitotarvikkeet.

Kauneudenhoitotuotteet
Teoxanen ihonhoitovoiteet ja -seerumit. Katso lisää kohdasta Esteettinen kauneudenhoito.

Perushoidon muut tarvikkeet
- Paperi- ja vanutuotteet
- Tuotteet lääkkeiden annosteluun
- Injektioneulat- ja ruiskut (katso lisää kohdasta Injektio- ja infuusiotuotteet)
- Leikkausveitset, -terät ja ompeleenpoistoterät
- Turvaleikkausveitset

Valikoimissamme ovat myös ranskalaisen Cair LGL:n kertakäyttöiset tuttipullot ja niiden oheistarvikkeet vastasyntyneiden ruokintaan. Katso lisää kohdasta Vauvojen ja äitien hoitotarvikkeet

Voit ladata sähköiset esitteet, käyttöturvatiedotteet ja ohjeet kohdasta e-julkaisut

Yhteystiedot

Mikäli haluat lisätietoja voit täyttää ja lähettää meille yhteystietosivun alareunasta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Muistathan lisätä Viesti-kenttään myös tiedon, mitä tuoteryhmää tiedustelusi koskee – näin asiakaspalvelumme osaa ohjata kyselyn eteenpäin oikealle henkilölle.