Välinehuollon ja steriloinnin pakkausmateriaalit

Välinehuollon ja steriloinnin tuotteet

Välinehuolto on terveydenhuollon toiminnassa yksi keskeinen osa-alue potilasturvallisuuden takaamisessa. Välinehuollolla on myös merkittävä tehtävä infektioiden torjunnassa. Toimiakseen nykyajan vaatimusten mukaan välinehuolto tarvitsee laadukkaat tuotteet steriloitavien tuotteiden käsittelyyn ja pakkaamiseen ennen sterilointia sekä sterilointiprosessin aikana ja prosessin jälkeen. Tuotteita tarvitaan myös laitteiden toiminnan ja laadun tarkkailuun koko välinehuollon tuotannon ajaksi.

OneMedin välinehuollon ja steriloinnin tuotevalikoima

Sterimed on johtava erikoispaperien valmistaja, jonka laaja tuotevalikoima kattaa vaativankin välinehuollon pakkaamisen, valikoimista löytyy myös erilaiset alus- ja suojapaperit.

Amcor SPS on johtava pakkaamiseen ja sterilointiin tarvittavien pussien sekä rullien valmistaja, jonka tuotevalikoima kattaa sairaaloissa tarvittavat sterilointipussit/rullat ja myös terveydenhuollon teollisuuden tarpeet erikoispussien valikoimalle. Saatavana on erilaisia, laadukkaita tuotemateriaaleja erilaisille sterilointimenetelmille sekä kiinnitysteippejä ja saumantiiviystestejä. OneMed toimittaa myös Mpackin sterilointipussi- ja rullatuotteita erilaisille sterilointimenetelmille, valmistettuna esimerkiksi paperi/laminaatti- tai Tyvek/laminaattimateriaalikokonaisuuksista

Välinehuollon prosessien kontrollointituotteet

Lisäksi OneMedin valikoimiin kuuluu myös useita erilaisia indikaattoreita niin höyryautoklaavien, matalalämpödesinfiointilaitteiden, pesukoneiden kuin desinfiointilaitteidenkin kontrollointiin tai itse toimintaprosessien kontrollointiin. Valikoimiin kuuluu sekä kemialliset että biologiset indikaattorit ja inkubaattorit.

Välinehuollon ja leikkaussalien korit ja suoja-alustat

Warwickin tuotteistosta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia instrumenttikoreja sekä muita tuotteita välinehuoltoon ja leikkaussaleihin. Tuotteita on saatavissa niin kestokäyttöisinä kuin kertakäyttöisinäkin.

Välinehuollon tuoteryhmät:

- Sterilointipussit ja –letkut
- Sterilointikääreet
- Välinehuollon prosessien kontrollointitarvikkeet ja välinehuollon laitteiden kontrollointitarvikkeet
- Sterilointi-, desinfiointi- ja pesukorit
- Saumauslaitteet
- Muut varusteet ja tarvikkeet

Standardit takaavat laadukkaat tuotteet

Tuotteemme ovat kaikkien voimassa olevien vaateiden ja standardien mukaisia.
Standardit: EN868, ENISO11607-1, ENISO11607-2.

Välinehuollon ja steriloinnin tuotteet verkkokaupassa

Voit ladata sähköiset esitteet, käyttöturvatiedotteet ja ohjeet kohdasta e-julkaisut

Yhteystiedot 

Mikäli haluat lisätietoja voit täyttää ja lähettää meille yhteystietosivun alareunasta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Muistathan lisätä Viesti-kenttään myös tiedon, mitä tuoteryhmää tiedustelusi koskee – näin asiakaspalvelumme osaa ohjata kyselyn eteenpäin oikealle henkilölle.