OneMed

OneMed Oy on osa Asker Healthcare Groupia. Asker on terveydenhuollon toimijoiden kumppani kaikkialla Euroopassa ja tarjoaa tarvikkeita, laitteita ja palveluita terveydenhuoltoon. Rakennamme ja hankimme johtavia yrityksiä, jotka tukevat terveydenhuoltojärjestelmää parantaaksemme potilaiden hoitotuloksia, alentaaksemme hoidon kokonaiskustannuksia ja varmistaaksemme oikeudenmukaisen ja kestävän arvoketjun. Konsernilla on 2100 työntekijää 14 maassa ja liikevaihto on miljardi euroa.

 

 
 

Ura OneMedissä

Yhdessä luomme merkityksellisiä ratkaisuja asiakkaillemme. Avain onnistumiseen ovat ammattitaitoiset työntekijämme ja heidän sitoutuneisuutensa asiakaslupausten pitämiseen. Haluamme jatkuvasti ideoida uutta ja kehittää palvelujamme asiakkaillemme.  Panostamme hoitotuloksia parantaviin ratkaisuihin. Kumppaninamme terveydenhoidon toimijat voivat tuottaa laadukkaampaa hoitoa potilaille alhaisemmin hoitokuluin, ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti.

Monipuolinen ja dynaaminen työyhteisö syntyy työntekijöiden erilaisista kokemustaustoista ja osaamisesta.  Vastuunottaminen, halu kehittyä ja asiakkaan huomioiminen ovat arvoja, jotka näkyvät toiminnassamme läpi organisaation ja toimintojen. Jokainen työntekijä on tärkeä osa kokonaisuudessa, jonka lopputuloksena syntyy tyytyväinen asiakas ja tyytyväinen työntekijä.

Olemme ylpeitä työstä jota teemme. Olet tervetullut mukaan!

Mikäli haluat liittyä OneMedin ammattilaisten joukkoon, lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen recruitment@onemed.com tai tarkkaile juuri sinulle sopivia avoimia työpaikkoja tällä sivustolla.

 

Rekrytoinnin tietosuojaseloste 

Avoimet työpaikat

   Markkinoinnin ammattilainen/ Tuotanto-AD

 

Etsimme joukkoomme markkinoinnin ammattilaista tai sellaiseksi tähtäävää henkilöä toteuttamaan markkinointiviestinnän projekteja ja viemään markkinointiamme yhä enemmän digimaailmaan.  Tässä roolissa pääsee tekemään yhteistyötä laajasti läpi organisaatiomme ja eri liiketoiminta-alueiden.

Tehtäviin kuuluvat mm.

  • erilaisten kampanjoiden suunnittelu
  • digimarkkinoinnin- ja kanavien kehittäminen
  • kuvankäsittely
  • aineistojen valmistus painokuntoon, erilaiset taittotyöt (esitteet, lehtimainokset)
  • kotisivujen päivittäminen ja kehittäminen
  • ·valokuva- ja videomateriaalien tuottaminen ja editointi
  • powerpoint-esitysten stilisoiminen
  • ·näyttelyiden ulkoasun suunnitteluun ja niihin liittyvien materiaalien toteutus muun markkinointitiimin kanssa

 

Hyvät valmiudet antaa alan pohjakoulutus ja kokemus kuvankäsittelystä, teknisestä aineistonvalmistuksesta,  taittotöistä ja erilaisista digikanavista.  Lisäksi edellytämme kykyä hallita useita projekteja samanaikaisesti ja toki positiivista asiakaslähtöistä asennetta. Hyvä suomen ja englannin osaaminen ovat välttämättömiä taitoja tässä tehtävässä. Yhdessä onnistumme.

 

Toimipisteemme sijaitsee Haagassa Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä.

 

Panostamme suuresti vastuullisuuteen kaikessa liiketoiminnassamme. Vastuullisuusohjelmamme tähtää hiilineutraaliin terveydenhuoltoon, reiluun arvoketjuun ja turvalliseen työympäristöön sekä terveyden edistämiseen. Työyhteisömme syntyy vahvasta osaamisesta ja hyvästä  meiningistä.  Vastuunottaminen, halu kehittyä ja asiakkaan huomioiminen ovat arvoja, jotka näkyvät toiminnassamme läpi organisaation ja toimintojen. Tarjoamme paikan  terveydenhuollon alati kehittyvässä kentässä ja hyvät työsuhde-edut. Olet tervetullut  menestymään kanssamme!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Siiriliinu Khalil, puh 050 560 5992
 ke 20.9. klo 8-10,  pe 22.9. klo 9-13 ja ti 26.9. klo 15-16.

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV 28.9. mennessä osoitteella recruitment@onemed.com. Laita otsikoksi ”markkinointi”

 

 

Laatusertifikaatti

OneMedilla on ISO 13485 mukainen laatusertifikaatti

ISO 13485 on terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden johtamisjärjestelmän sertifiointi.

Sertifiointiin sisältyvä toiminta: Terveydenhuollon tarvikkeiden, laitteiden ja tukipalveluiden myynti, jakelu ja huolto.

Laatujärjestelmän toimivuutta tarkastellaan ulkoisten auditoijien toimesta kerran vuodesta. Järjestelmää kehitetään vuosittain sisäisin auditoinnein ja johdon katselmuksin.

 

OneMed_ISO_sertifiointi
exclamation

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.