Drägerin pediatrian keskoskehdot ja hoitopöydät

Babyleo TN500 – IncuWarmer-yhdistelmäkeskoskaappi
Monipuolinen keskoskaappi, jossa valo- ja äänivalvonta, lämmityksen säätö, alhainen käyttöääni, automaattinen patjanlämmitystoiminto ja kosteudensäätö, helppokäyttöinen vaaka ja korkeuden säätö. Nopea ja helppo puhdistaa ja liikutella. Vieroitus- ja viilennystoiminnot.

Isolette 8000 plus -keskoskaappi – perinteinen kaappi vaativaankin tehohoitoon
Drägerin PID-algoritmi pitää vauvan vakaassa mikroympäristössä. Kevyet, sileät pyörät ja ergonomiset jarrut mahdollistavat helpon liikuttamisen. AutoHumidity-toiminto asettaa ja säätää kosteustason automaattisesti. Nopea, kätevä ja tehokas sterilointi.

Babytherm 8004/8010 – Open Care Unit -keskoskaappi = keskosen avohoitopöytä
Alta lämmitettävä geelipatja ja tasainen ylälämmön jakautuminen koko vuodealueelle. Helppotoiminen ohjauspaneeli. SmartSWIVEL-toiminto mahdollistaa perheen läheisyyden vaarantamatta lämmitystä. Sinivalohoitomahdollisuus. 

Isolette® TI500 -keskoskaappi – kuljetuksiin
Kuljeta vastasyntyneitä turvallisesti ja vaivattomasti täysin varustellulla, tehokkaalla lämmityksellä varustetulla kuljetusinkubaattorilla.

Drägerin vastasyntyneiden hoidon lisävarusteet ja kulutustarvikkeet tarjoavat kokonaisratkaisuja liian aikaisin syntyneiden vauvojen hoitoon. Räätälöity parantamaan lämmönsäätelyä, vastasyntyneiden hengittämisen tukemista, elintoimintojen valvontaa ja paljon muuta.

Lisätiedot
Tomi Ilomäki
Tuotepäällikkö, tehohoito, pediatria, ensihoito
puh.0400 808 353
tomi.ilomaki@onemed.com 

Mikäli haluat lisätietoja voit täyttää ja lähettää meille yhteystietosivun alareunasta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Muistathan lisätä Viesti-kenttään myös tiedon, mitä tuoteryhmää tiedustelusi koskee – näin asiakaspalvelumme osaa ohjata kyselyn eteenpäin oikealle henkilölle