Drägerin potilasvalvontamonitorit ja IT-ratkaisut

Potilasvalvontamonitorit ja IT-ratkaisut

Infinity® M540 -monitori tuottaa reaaliaikaista dataa myös potilassiirroissa
Käyttö erillisenä monitorina, siirtomonitorina tai yhdistettynä Infinity Acute Care System-kokonaisuuteen. Skaalautuvan toiminnallisuuden avulla monitori seuraa potilasta koko hoitoketjun ajan.

Infinity® Acute Care System (IACS) -monitori vaativaan monitorointiin
Valvontaparametrit tulevat automaattisesti näyttöön potilaskaapeleiden yhdistämisen jälkeen. Integroitavissa Dräger-hengityslaitteen kanssa hengitystietojen tarkastelemiseksi samasta monitorinäytöstä. Voit hyödyntää jopa 96 tunnin tallennettuja tietoja Medical Cockpitin kautta ja jopa 72 tuntia Infinity M540:n kautta.

Infinity® Central Station (ICS) -keskusvalvontamonitori
Näyttää reaaliaikaiset jopa 64 potilaan käyrät, parametrit ja hälytystilan. Tallentaa jopa 120 tuntia tapahtumia sekä graafisia ja taulukon kuvaajia. Diagnostinen 12-kytkentäinen EKG-analyysi tulostettavissa tai tallennettavissa arkistoon, samoin ST-segmenttianalyysi.

IT-ratkaisut – esimerkkkinä tulevaisuuden potilasvalvonta SDC:n avulla

Drägerin visio tulevaisuudesta on akuuttihoito, jossa lääkinnälliset laitteet on kytketty yhteiseen järjestelmään, jossa ne ovat vuorovaikutuksessa keskenään ja tarjoavat mahdollisuuksia uusille kliinisille sovelluksille turvallisessa ja suojatussa ympäristössä.
Drägerin lisävarusteet ja kulutustarvikkeet näyttävät kaikki elintoimintojen valvontaan liittyvät parametrit. Saatavilla on sekä uudelleen käytettäviä että kertakäyttöartikkeleita. Nämä tarjoavat mahdollisuuden löytää ratkaisu työnkulkujen optimointiin.

Lisätiedot
Anne Vartiainen
Myyntipäällikkö, anestesia- ja tehohoidon laitteet
puh.040 450 1417
anne.vartiainen@onemed.com 

Mikäli haluat lisätietoja voit täyttää ja lähettää meille yhteystietosivun alareunasta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Muistathan lisätä Viesti-kenttään myös tiedon, mitä tuoteryhmää tiedustelusi koskee – näin asiakaspalvelumme osaa ohjata kyselyn eteenpäin oikealle henkilölle.