Eläinlääkintälaitteet

Korkealaatuiset tarvikkeet, laitteet, palvelut ja ratkaisut eläinten terveydenhoitoon

Eläinten terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitäminen vaatii laajan valikoiman erilaisia tarvikkeita ja laitteita. Edustamme useiden tunnettujen toimittajien valmistamia korkealaatuisia laitteita, tarvikkeita ja ratkaisuja eläinten terveydenhoitoon. Valikoimistamme löydät anestesialaitteet, valvontalaitteet ja tarvikkeet, leikkaus- ja toimenpidepöydät, toimenpide- ja tutkimusvalaisimet, autoklaavit ja pesukoneet sekä piendiagnostiikkalaitteet. Meille on tärkeää, että meiltä hankkimasi laitteet ja tarvikkeet varmistavat eläinpotilaittesi turvallisuuden vaativissakin hoitotoimenpiteissä. Ammattitaitoisen, viranomaismääräykset täyttävän laitehuollon avulla meiltä hankkimasi laitteet pysyvät toimintakuntoisina mahdollisimman pitkään.  

Anestesialaitteet
Laaja valikoima anestesialaitteita sekä pien- että suureläinkäyttöön. Ergonomisen ja käyttäjäystävällisen muotoilun avulla laite voidaan räätälöidä yksilöllisiin tarpeisiin. Valikoimistamme löytyvät mm. Drägerin Atlan A300 -anestesiatyöasema ja liikuteltavat sekä seinään asennettavat Surgivetin anestesialaitteet.
- Surgivet, Dräger, Eickemeyer

Autoklaavit, vedentislaajat ja kuumasaumaajat
- Melag: Laiteratkaisut tukevat eläinlääkäreitä parhaassa mahdollisessa infektioiden torjunnassa ja instrumenttien uudelleenkäsittely lisää työaikaa ja säästää kuluja
- Tuttnauer

Diatermialaitteet - mono- ja bipolaariset diatermialaitteet sekä kattava valikoima tarvikkeita
- HEBU medical
- Eickemeyer
- Kruuse

Eläinvaa’at, nesteenlämmittimet, infuusiopumput
- Eickemeyer
- Kruuse
- Moeck

Hammaskivenpoistolaitteet, mikromoottorit ja terät
- Eicksonic
- LM-ErgoVet Ultra LED
- NSK Varios
- Stomadent

Happirikastimet
Johtavalta eurooppalaiselta valmistajalta laadukkaat ja huoltovapaat DeVilbiss-happirikastimet. Voit liittää happirikastimen joko suoraan anestesialaitteeseen tai käyttää laitetta eläinpotilaiden hapetukseen. Valikoimista löytyvät 0-5L sekä 1-10L happirikastimet. 

Hoitotarvikevaunut - saksalaista laatua
- Varimed Schmitz
Laaja valikoima anestesia-, elvytys- ja tarvikevaunuja, jotka ovat käytössä jo yli 30 sairaalassa Suomessa.
Runkomateriaali: Kulutusta kestävä, hygieeninen, helposti puhdistettava polystyreenipinnoitettu alumiini. Vaunujen kaikki kulmat on pyöristetty.
Laatikot: Etupaneelit elektrolyyttisesti galvanoitua ruostumatonta terästä. Laatikot lukittavissa. Etupaneelit vaihdettavissa; saatavana useita värejä ja laatikkokokoja. Laatikoiden runkomateriaali pulverimaalattua alumiinia. Äänetön liukumekanismi ja automaattinen laatikon sulkeutumismekanismi. Laatikoiden maksimikuorma 20 kg.
Työskentelytasot: Polystyreenimuovia tai ruostumatonta terästä.
Pyörät: Joustavasti liikkuvissa pyörissä lukitusmekanismi.
Runsaasti lisävarusteita asiakkaan tarpeiden mukaan.
Infuusio- ja ruiskupumput 
- Medcaptain

Imulaitteet
Tuotevalikoima koostuu kansainvälisesti palkituista toimenpide- ja leikkaussali-imulaitteista; Victoria Versa ja Dynamic II. Imulaitteissa voidaan käyttää myös muiden valmistajien monikäyttöisiä imupulloja sekä kertakäyttöisiä imupusseja.

Instrumentti- ja Mayon-pöydät
Laaja valikoima sekä kotimaisilta että ulkomaisilta valmistajilta.

Lämpöpatjat
- Eickemeyer
- Kruuse
- Moeck

Mikroskoopit
- Motic: Laaja valikoima laboratoriokäyttöön suunniteltuja mikroskooppeja. Erinomaiset optiset ominaisuudet ja luotettava tekniikka takaavat vuosien huipputason suorityskyvyn.

Monitorit ja valvontalaitteet
Erilaiset valvontamonitorit ja – laitteet tukevat turvallista anestesianvalvontaa. Meiltä löydät Lutechin ja Surgivetin anestesiavalvontamonitorit sekä Noninin ja LifeVetin pulssioksimetrit. Lisäksi valikoimissamme on eläimille tarkoitetut PetMAPin ja Suntechin verenpainemittarit. 

Piendiagnostiikka
- eKuoren Animal Health -laitteet: Langattomia, kannettavia ja samaan APP:iin yhdistettäviä. Kaikki testitulokset tallentuvat eKuore Vet -sovellukseen. Voit lähettää helposti tulokset eteenpäin
  tai tallentaa ne potilastietoihin. Elektroniiset stetoskoopit, video-otoskoopit, videoendoskoopit, pulssioksimetrit, EKG-laitteet
- Laryngoskoopit: Opticlar, Welch Allyn, Eickemeyer
- Oto- ja oftalmoskoopit: Opticlar, Heine, Welch Allyn

Röntgenlaitteet 
- Kiinteät röntgenlaitteet: Ibis, Sedecal, Eickemeyer
- Kannettavat röntgenlaitteet: Ibis, Eickemeyer
- Suoradigidetektorit ja kuvalevynlukijat: Fujifilm
- Sädesuojat ja muut kuvantamisen tarvikkeet ja apuvälineet
Katso lisää: Kuvantamislaitteet eläinlääkintään

Toimenpide- ja leikkauspöydät
Valikoimistamme löydät Pannomedin sekä Eickemeyerin tutkimus- ja leikkauspöydät. Itävaltalainen Pannomed valmistaa korkealaatuisia tutkimus- ja leikkauspöytiä 40 vuoden kokemuksella. Meiltä löytyy myös kattava valikoima instrumenttipöytiä sekä hydraulisia Mayon-pöytiä.

Tutkimus- ja leikkausvalaisimet
Dr. Mach tarjoaa laajan valikoiman erityisesti eläinlääkäreille suunniteltuja tutkimus- ja leikkausvalaisimia. Luotettavat, yksilöllisesti säädettävät, kestävällä energiaa säästävällä LED- tekniikalla varustetut liikuteltavat tai kiinteästi asennettavat valaisimet takaavat optimaaliset työskentelyolosuhteet

Ultraäänipesulaitteet - turvallinen, tehokas ja moderni puhdistustapa
Ultraäänipesun avulla voidaan pienentää kontaminaation ja tartunnan riskejä, joita voi ilmetä manuaalisessa puhdistuksessa.
- Finnsonic
- Tuttnauer SONICA -laitteet on valmistettu kehittyneistä elektronisista komponenteista, laaja mallivalikoima.
Eläinlääkintätuotteet verkkokaupassa

Voit ladata sähköiset esitteet, käyttöturvatiedotteet ja ohjeet kohdasta e-julkaisut.

Yhteystiedot

Mikäli haluat lisätietoja voit täyttää ja lähettää meille yhteystietosivun alareunasta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Muistathan lisätä Viesti-kenttään myös tiedon, mitä tuoteryhmää tiedustelusi koskee – näin asiakaspalvelumme osaa ohjata kyselyn eteenpäin oikealle henkilölle.