Silmäkirurgia

Edustamme Suomessa Bausch+Lombin kattavaa tuotevalikoimaa kaikkeen silmäkirurgiaan. Tuotevalikoimassamme ovat lisäksi Katenan ja Albert Heissin instrumentit sekä Sterimedixin kertakäyttöiset kanyylit sekä Good-Lite-näkötaulut, LEA-symbolit ja valolaatikot näkötauluille.

Bausch+Lomb-tuotevalikoimasta silmän etuosakirurgiaan löytyvät mm. Bausch+Lomb Stellaris -phakolaite, IOL-linssit, BSS-liuokset, viskoaineet ja instrumentit. Takaosakirurgian tuotevalikoimasta löytyvät Bausch+Lomb Stellaris PC, MICS pienen viillon vitrektomiainstrumentit, silikoniöljyt ja instrumentit.

Silmäkirurgian instrumentit: https://www.iogen.fi/

Albert Heiss
Bausch&Lomb
Katena
MedicVision
Morcher GmbH
Sterimedix
Storz
Surgical Specialties

Tuotelisätiedot:

Myyntipäällikkö Johanna Kukka, puh. 040 662 3202
Myyntipäällikkö Heli Saarela, puh. 044 590 0320
asiakaspalvelu iogen@iogen.fi

Yhteystiedot

Mikäli haluat lisätietoja voit täyttää ja lähettää meille yhteystietosivun alareunasta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Muistathan lisätä Viesti-kenttään myös tiedon, mitä tuoteryhmää tiedustelusi koskee – näin asiakaspalvelumme osaa ohjata kyselyn eteenpäin oikealle henkilölle.

exclamation

Käytät vanhaa selainta. Jotta voisit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia, suosittelemme päivittämistä. Tuemme Internet Explorer -versiota 9 ja uudempia, Mozilla Firefox versiota 12 ja uudempia sekä Google Chromea ja Apple Safaria.