Esteettinen kauneudenhoito

Sveitsiläinen Teoxane Laboratories on erikoistunut laadukkaiden TEOSYAL-täyteaineiden ja ihoa uudistavien ja vahvistavien TEOXANE COSMECEUTICALS -hoitovoiteiden valmistukseen.

TEOSYAL - tehokas, turvallinen, pitkäkestoinen injektiohoito
Teosyal-valikoimassa on injektoitavia RHA™-hyaluronihappovalmisteita, joilla voidaan häivyttää ihoon syntyneitä juonteita, palauttaa kasvojen pyöreys ja lisätä huulten volyymia.

Teosyal on 100% hyaluronihappoa sisältävä tuotesarja, joka ei sisällä allergisoivia tai eläinperäisiä ainesosia. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossa vähenee ja tämän seurauksena iho veltostuu ja syntyy ryppyjä. Teosyal-hoito sopii kaikenikäisille naisille ja miehille, sekä se toimii myös erittäin tehokkaana ennaltaehkäisynä syntyville juonteille ja rypyille. Hoidon tulokset ovat heti nähtävissä.

TEOSYAL-hoitoja tehdään lääkäriasemilla ja yksityisillä klinikoilla.

Teosyal-valikoiman esteettisen hoidon tuotteet
- Hyaluronihappoa sisältävät injektoitavat täyteaineet


TEOXANE COSMECEUTICALS – tehokkaat ja ihoa uudistavat ihonhoitotuotteet
Toexane on kehittänyt ihonhoitoon tehokkaita tuotteita, jotka säännöllisesti käytettyinä kiinteyttävät, silottavat ja kosteuttavat sekä kirkastavat ihon väriä. Hyaluronihappoa, uudistavia ainesosia, mineraaleja ja vitamiineja sisältävät voiteet ja seerumit tekevät ihmeitä iholle. Tuottet on suunniteltu yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa, lääketieteellisesti testattuja,
eivätkä sisällä parabeeneja tai fenoksietanolia.

Teoxane Cosmeceuticals -valikoiman tuotteet
- C-vitamiiniseerumi VCIP
- Päivävoide Advanced Filler normaalille ja kuivalle iholle 
- Päivävoide Advanced Perfecting Shield, SK35
- Rauhoittava hoitovoide Deep Repair Balm
- RHA-seerumi kaikille ihotyypeille
- RHA-misellivesi

Teoxane Cosmeceuticals -tuotteita on saatavana Teosyal-hoitoa tekevien lääkäriasemien
ja kauneushoitoloiden kautta.

Teoxane-kauneudenhoitotuotteet verkkokaupassa

Voit ladata sähköiset esitteet, käyttöturvatiedotteet ja ohjeet kohdasta e-julkaisut

Yhteystiedot 

Mikäli haluat lisätietoja voit täyttää ja lähettää meille yhteystietosivun alareunasta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Muistathan lisätä Viesti-kenttään myös tiedon, mitä tuoteryhmää tiedustelusi koskee – näin asiakaspalvelumme osaa ohjata kyselyn eteenpäin oikealle henkilölle.