Käsineet

Käsineet kaikkiin tarpeisiin - leikkauskäsineet, tutkimuskäsineet, suojakäsineet

OneMedin käsinetuotevalikoima koostuu pääosin omien tuotemerkkien, embra®, SELEFA® ja evercare® tutkimus- ja suojakäsineistä sekä maailman suurimman käsinevalmistajan, Ansellin tutkimus-, suoja- ja leikkauskäsinevalikoimasta.

Embra®, SELEFA®- ja evercare®-valikoiman tutkimuskäsineet ja suojakäsineet:

- Nitriilikäsineet
- Lateksikäsineet
- Vinyylikäsineet
- PE-käsineet
- TPE-käsineet
- Copolymer-käsineet

Suojakäsineitä käyttävät terveydenhoidon lisäksi runsaasti myös muut toimialat – kuten ravintolat, puhtaanapito ja teollisuus. Käsineitämme myydään yllä mainittujen alojen lisäksi myös kuluttajakauppaan jälleenmyyjiemme kautta. Tutustu GloveGuide-käsineoppaaseen.

Käsinevalmistuksen eettisyys ja sosiaalinen vastuu
Omissa tuotemerkeissämme panostamme laadun lisäksi vahvasti eettiseen tuotantoon ja sosiaalisen vastuun toteutumiseen. Käsineemme valmistetaan tehtailla, joiden kanssa OneMedillä on takana vuosien yhteistyö ja joiden toimintaa seuraamme tarkasti sekä omien että kolmansien osapuolten auditoinnein.

Kaksoissertifioidut nitriilikäsineet
SELEFA®- ja evercare®-nitriilikäsineet ovat kaksoissertifioituja (MDR & PPER), joten ne soveltuvat moniin eri käyttötarkoituksiin suojaamaan sekä käsineen käyttäjää että potilasta.

Ansell-valikoiman leikkauskäsineet ja tutkimuskäsineet terveydenhuoltoon

Ansell on maailmanlaajuisesti johtava yritys eri alan ammattilaisten käsien suojauksessa ja on ollut terveydenhuollon käsien suojausratkaisujen alan kehityksen kärjessä siitä asti kun ensimmäiset kertakäyttöiset leikkauskäsineet tuotiin markkinoille 1950-luvulla.

Allergiariskit leikkauskäsineiden käyttäjillä
Ansellin innovatiivisen työn ajatuksena on tehdä edistyksellisiä käsien suojausratkaisuja, brändejä, joihin luotetaan ja joista löytyvät ihanteelliset suojainratkaisut eri tilanteisiin. Ansellin Gammex®-
ja Encore®-leikkauskäsineiden valmistuksessa käytetään menetelmiä, joilla voidaan vähentää tai estää käsineiden käyttöön liittyviä allergioita. Tuoteryhmästä löytyy laaja valikoima polyisopree-nista ja neopreenista valmistettuja leikkauskäsineitä, joita käyttämällä tyypin I allergiset reaktiot voidaan estää ja tyypin IV allergiariskit minimoida.

Biologisesti turvalliset kiihdytinkemikaalit
Ansell on lanseerannut täysin uuden PI-KARE™-ohjelman, jonka ansiosta Ansellin polyisopreeni-leikkauskäsineiden valmistuksessa käytetään vain biologisesti turvallisia kiihdytinkemikaaleja ja nekin kulutetaan joko valmistusprosessissa kokonaan tai ne jäävät käsinekalvon sisälle eivätkä pääse käyttäjän iholle.

Lateksisissa Gammex®- ja Encore®-leikkauskäsineissä on erittäin alhaiset lateksiproteiini-pitoisuudet, jotka saavutetaan valmistuksen aikana tapahtuvien useiden pesukertojen avulla.

Kiihdytinkemikaalittomat leikkauskäsineet
Ansell on toiminut uranuurtajana myös synteettisten ja täysin kiihdytinkemikaalittomien leikkauskäsineiden kehittämisessä.

Tutustu Ansellin laadukkaaseen tutkimus-ja suojakäsinevalikoimaan

Micro-Touch® | Nitra-Touch™ | Microflex®

Lisätietoa Ansellin tutkimus- ja suojakäsineistä:
https://www.ansell.com/fi/fi/non-latex
https://www.ansell.com/fi/fi

Embra®-, evercare®- ja SELEFA®-käsine-esite

Muut esitteet, käyttöturvatiedotteet ja ohjeet löydät kohdasta e-julkaisut

Leikkaus-, tutkimus- ja suojakäsineet verkkokaupassa


Yhteystiedot  

Mikäli haluat lisätietoja voit täyttää ja lähettää meille yhteystietosivun alareunasta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Muistathan lisätä Viesti-kenttään myös tiedon, mitä tuoteryhmää tiedustelusi koskee – näin asiakaspalvelumme osaa ohjata kyselyn eteenpäin oikealle henkilölle.