Diagnostiikka, pienlaitteet ja UV-valohoitolaitteet

Diagnostiset tutkimusvälineet

Diagnostiikkatuoteryhmä kattaa kaiken mitä terveydenhuoltohenkilöstö tarvitsee potilaiden tutkimiseen ja hoitoon, niin sairaalassa kuin terveysasemilla. Tästä tuoteryhmästä löydät välineet tutkimushuoneen tai koko vastaanoton varustamiseen.

Diagnostisten tutkimusvälineiden ja laitteiden tuotevalikoimamme perustuu tunnetun diagnostiikkatuotevalmistajan Welch Allyn/HillRom kattavaan tuotevalikoimaan. Tuotevalikoimasta löytyy perustutkimusvälineiden lisäksi potilastietojärjestelmään liitettäviä laitteita, jotka helpottavat hoitohenkilökunnan päivittäisiä toimintoja. Tällöin henkilökunnalla jää enemmän aikaa potilaille, hoidon vaikuttavuus paranee ja työkulku on sujuvaa.

- Laryngoskoopit
- Lämpömittarit 
- Oftalmoskoopit
- Otoskoopit (korvalamput)
- Tutkimusvalot
- Verenpainemansetit
- Verenpainemittarit
- Vitaalimonitorit

Pienlaitteet ja diagnostiikkatarvikkeet

Tuotevalikoimamme sisältää lisäksi Emed-diatermialaitteet tarvikkeineen, MG Electric -imulaitteet, EDAN-monitorit ja pulssioksimetrit, suomenkielisen puoliautomaattisen HeartSine samaritan PAD 350P -defibrillaattorin, Maicon-tympanometrin tarvikkeineen, elektroniset eKuore-stetoskoopit sekä Liden- ja Marsden-vaa'at.

UV-valohoitolaitteet ja -tarvikkeet

Edustamme Suomessa Daavlinin UV-valohoitolaitteita, Daavlin-valikoimasta löytyvät laadukkaat, turvalliset ja käyttäjäystävälliset kokovartalovalohoitokaapit ja osavartalovalohoitolaitteet eri valotyyppikonfiguraatioilla (UV-A, UV-B, yhdistelmälaitteet). Valikoimissamme on lisäksi Waldmannin UV-valohoitotarvikkeita kuten lamppuja.

Instrumentit

Valikoimassamme on Rudolf Medicalin, Elconin ja Unimedin kirurgisia instrumentteja – laaja tuotevalikoima kaikkeen kirurgiseen instrumentointiin.

- Gastrologia
- Gynekologia
- Mikrokirurgia
- Ortopedia
- Yleiskirurgia

Pesuaineet ja desinfiointiaineet endoskopiaan

Dr Weigert on kansainväliset normit täyttävien kemikaalien valmistaja, jonka OneMedin tuotevalikoimasta löytyvät puhdistus- ja desinfiointiaineet sekä tähystimien automaattiseen, pesukoneella tehtävään puhdistukseen että tähystimien manuaaliseen, käsin tapahtuvaan puhdistukseen.

Pienlaitteet ja diagnostiikkatarvikkeet verkkokaupassa

Lataa tästä: Pienlaitteet ja diagnostiikkatarvikkeet -kuvasto

Voit ladata sähköiset esitteet, käyttöturvatiedotteet ja ohjeet kohdasta e-julkaisut

Lisätiedot
Riikka Perttula
Myyntipäällikkö
Puh. 040 514 5903, riikka.perttula@onemed.com

Janette Isaksson
Tuotespesialisti
Puh. 0400 609 367, janette.isaksson@onemed.comMikäli haluat lisätietoja voit täyttää ja lähettää meille yhteystietosivun alareunasta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Muistathan lisätä Viesti-kenttään myös tiedon, mitä tuoteryhmää tiedustelusi koskee – näin asiakaspalvelumme osaa ohjata kyselyn eteenpäin oikealle henkilölle.