Elinkaari- ja rahoituspalvelumalli

Laitehankinnoissa elinkaaripalvelumalli on helppo ja ennakoiva tapa hyödyntää innovatiivista terveysteknologiaa. Ennakoitavat kustannukset jakautuvat useammalle vuodelle. Alhaisempi vuosittainen investointikulu mahdollistaa varojen käytön joustavasti parantaen parhaiten potilaan ja henkilökunnan hyvinvointia. Investointeja uusimpaan terveysteknologiaan on vaivatonta tehdä vaikka kesken sopimuskauden. Elinkaaripalvelumalli on ennakoiva tapa, joka sisältää täydet käyttö- ja huoltopalvelut. Mahdollistaa ajan ja energian käytön muuhun kun laitteesta huolehtimiseen.

Elinkaaripalvelumalli sisältää 

Laitteet, niihin liittyvät tarvikkeet ja mahdollinen laiteintegraatioalusta
Määräaikaishuollot sopimuskaudella
Koulutukset 
Mittaukset laitteiden käyttöasteelle ja vaikuttavuudelle

OneMed_hoiva

Toimivat laitteet takaavat turvallisen terveydenhoidon
Määräaikaishuollot ja mahdollinen lainalaitepalvelu takaavat hoitohenkilökunnan ja potilaan käyttöön toimivat, päivitetyt ja huolletut laitteet.. Huoltojen dokumentointi ja viranomaisraportit ovat tärkeä osa toimintaa, josta elinkaaripalvelua tarjoava ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii puolestasi. 
Etäpalvelu-toiminto takaa mahdollisuuden tehdä laitteiden päivitykset etänä sekä erilaiset proaktiiviset toimenpiteet, tietoturva huomioiden.

OneMed_palvelut_koulutus

Kattava koulutus tukee laitteiden käyttöönotossa
Riittävä ja asianmukainen käyttökoulutus varmistaa henkilökunnan ja potilaan turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Asiantuntijamme ovat käytössäsi koko sopimuskauden verkko- ja lähikoulutuksissa.
Asiakkaalla on mahdollista saada käyttöönsä laitteeseen liittyvä koulutusvideo, jota voidaan hyödyntää uuden työntekijän perehdytyksessä tai laiteajokortin suorittamisessa. Koulutusvideot päivitetään koskemaan myös uutta laitekantaa. Henkilökunnan vaihtuvuus ja uuden henkilöstön kouluttaminen ovat haasteita, jossa elinkaaripalvelumalli vapauttaa asiakkaan koulutusvastuusta.

OneMed_mittaaminen

Käyttöasteen ja vaikuttavuuden mittaaminen varmistaa tehokkaan toiminnan
Elinkaaripalvelumalliin on mahdollista sisällyttää laitteiden käyttöasteen ja vaikuttavuuden mittaaminen nykyaikaisilla järjestelmillä ja analytiikalla. 
Datan keräys ja seuranta voidaan hyödyntää tukemaan ammattilaisten päätöksen tekoa sekä operatiivisen toiminnan kehittämistä. Tieto kunkin laitteen käyttöasteesta asiakkaan tiloissa helpottaa myös huoltokiertojen suunnittelussa sekä laitemäärän hankintatarpeen kartoituksessa.

OneMed_Säästöt

Rahoitusmalli, mukautuva rahoitus
OneMed tarjoaa yhteistyökumppanissa kanssa asiakkaalle eri tilanteisiin mukautuvaa, joustavaa rahoitusta, joka ei sido pääomaa ja poistaa omistamiseen liittyvät riskit. Mukautuva rahoitus huomio asiakkaan kehitystarpeet nyt ja tulevaisuudessa tarjoten asiakkaalle kilpailukykyisen rahoitus- ja leasingvaihtoehdon.
Kuukausipohjaisella, matalakorkoisella hinnoittelulla saat käyttöösi
Laitteen
Tarvikkeet

Mukautuva sopimuskausi
Kuukausipohjaisella hankintamallilla sopimuskausi voi vaihdella kahdesta vuodesta useampaan vuoteen ja sopimuskauden sisällä on mahdollista laitekanta vaihtaa uudempaan teknologiaan päivittämällä rahoitussopimusta. Asiakkaana sinulla voi olla aina käytössäsi alan ammattilaisten uusimmat innovatiiviset ominaisuudet

Lisätiedot

Eini Tiihonen
Johtaja
Terveydenhoidon laitteet -liiketoimintayksikkö
0400 809 603
eini.tiihonen@onemed.com