OneMediläiset esittäytyvät: Myyntipäällikkö Karri Kilpi

Karri Kilpi on tuoreimpia OneMediläisiä. Hän on tehnyt myyntityötä koko työuransa, pääasiallisesti humaanipuolella ultraääni- ja kuvantamislaitteiden parissa. Kokonaan eläinpuolelle hän siirtyi viisi vuotta sitten, ja se tuntuu nyt omimmalta

Kolmisen kuukautta Karri on ollut OneMedin eläinlääkintähuollon tiimin vetäjänä. ”Ihan kuin olisi ollut pidempäänkin,” Karri sanoo ja kiirehtii tarkentamaan nauraen, ”hyvällä tarkoitan sitä.” Työtoverit ovat ottaneet hänet hyvin vastaan, OneMedillä luotetaan ja kuunnellaan. Omien mielipiteiden julkituominen on suotavaa. Ja vaikka paljon on uutta, ympäristö tuntuu jo tutulta ja kotoisalta.

Kokonaisvaltainen tuote- ja palveluvalikoima

OneMedillä on laaja tarjonta eläinpuolelle, tuotteista palveluihin. Karrin painopiste on laitepuolella ja laitetoimittaja päämiehissä. Tuotevalikoima on laaja. Eläinklinikalle on mahdollista saada ihan kaikki tarvittava. Oli kyseessä sitten toimipisteen tarvikkeiston uusiminen tai päivittäminen, tai vasta toimintansa aloittava uusi klinikka. Jos kaikkea ei ole jo saatavilla, humaanipuolen eri tiimeiltä saa apua ja tietoa tuotteista. Asiakasta pystytään palvelemaan monipuolisesti.

Jos eivät ole työpäivät samanlaisia niin eivät ole eläinklinikatkaan. On pieniä, yhden henkilön paikallisia asemia tai monta kymmentä työllistäviä sairaaloita, jotka ovat auki 24/7. Ja luonnollisesti kaikkea tältä väliltä. Tarpeetkin ovat silloin erilaiset ja hyvinkin spesifejä, jolloin oikeanlaisen tuotteen haravoiminen on etsiväntyötä. Hyvin tärkeää on pystyä palvelemaan kulloistakin asiakasta tämän lähtökohdista. Toimittajia on maailmanlaajuisesti toistakymmentä. OneMedin ehdottomia vahvuuksia on oma, sisäinen huoltopalvelu, mikä mahdollistaa vasteajan nopeuden ja tuo juostavuutta tarpeisiin reagoimisessa. Henkilöstö on koulutettua ja asiantuntevaa.

Eläinpotilaat ovat erilaisia ja erikokoisia. Marsun ja ison koiran ero on jo merkittävä. Tämä vaati laitteilta erityisiä toiminnallisuuksia ja kriteereitä, jotta kaikki eläinkaverit saadaan hoidettua. Ohjelmisto ei voi olla täysin samanlainen kaikilla eläimillä. On otettava huomioon eläinlääkinnän vaatimukset. Oikeiden tuotteiden hankinta näin laajalle potilaskunnalle on haastavaa, mutta myös palkitsevaa.

Eläinten hoitaminen tärkeää

Karrin työpäiviin kuuluu tällä hetkellä vielä jonkin verran perehdytystä ja opiskelua. Hän kontaktoi asiakkaita ja kuuntelee herkällä korvalla, jotta sopivat tuotteet löydetään joko olemassa olevista tuotteista tai selvittämällä. Kuvantamisen tiimi auttaa röntgen- ja kuvalukijatuotteissa sekä tietotaidollaan. Tulevaisuudessa siintää kokonaisvaltaisemman palvelupaketin rakentaminen. Lisäksi hän tulee keskittymään enemmän käynteihin ja tapaamisiin asiakkaiden kanssa.

Karri myös huomauttaa OneMedin vahvuudesta ja yhteistyöstä konsernitasolla. Ruotsin eläinpuolen liiketoiminta sekä kontaktit eri puolella Eurooppaa sekä yhteneväiset päämiehet Suomen kanssa mahdollistavat vielä kattavamman ja monipuolisemman tuote- ja palvelurepertuaarin. Samalla on kuitenkin hyvä muistaa, kuinka tärkeää on olla suomalainen toimija, sillä se on eläinten terveydenhuollon asiakkaille erityisen merkityksellistä.

Jokainen haluaa tehdä työtä, jolla on tarkoitus. Karri painottaa työnsä tärkeyttä niin itselleen kuin isommassakin kuvassa: ”Lemmikit tuovat ihmisille iloa ja yleistä hyvinvointia. Siksi niitä pitää hoitaa ja huolehtia niistä hyvin.”

 

Karri Kilpi, myyntipäällikkö. Aloittanut OneMedillä helmikuussa 2023. Asuu Kirkkonummella uusioperheineen, oma tytär ja naisystävän kaksi lasta. Lisäksi perheeseen kuuluu jackrussellinterrieri Fia sekä kissat Helmi ja Lempi. Vapaa-aikaan kuuluu koiran ulkoilutusta, talvisin laskettelua ja kesäisin veneilyä omalla veneellä.

Lisää uutisia