OneMediläiset esittäytyvät: Tuotespesialisti Janette Isaksson

Janetella on 17 vuoden hoitotyöura takanaan ennen siirtymistä vuoden 2023 alusta OneMedille. Pienlaitteiden ja tutkimusvälineiden parissa kulunut vuosi on sujunut vauhdikkaasti, asiakkaisiin tutustuen ja uusia aluevaltauksia pohtien.Janette kuvaa työtään OneMedilla itsenäiseksi, vaikkakin tiukkaa yhteistyötä kollegoiden ja asiakkaiden kanssa on paljon. Tiimiin kuuluu myyntipäällikkö Riikka Perttula, jolla OneMed-uraa on takanaan 15 vuotta. Tehokaksikkona he hoitavat asiakkuudet diagnostiikkatuotteiston osalta ja kertovat myös OneMedin muista tuotteista, palveluista ja mahdollisuuksista sekä ohjaavat oikean henkilön puoleen.

Jokainen terveydenhuoltoyksikkö tarvitsee laitteita

Pienlaitteet ovat keskeisessä asemassa jokaisessa terveydenhuoltoa toteuttavassa tahossa, niitä tarvitaan erityisesti päivystyksessä, poliklinikoilla, terveysasemilla ja osastoilla. Tällä hetkellä suosittuja ovat vitaalimonitorit, jotka mittaavat kompaktisti lähes kaiken mahdollisen; verenpaineen, hengitystiheyden, happisaturaation ja lämmön. Laitteet ovat automatisoituja. Mittauksia voidaan toki tehdä myös erillisillä laitteilla, joita myös on saatavilla.

Valikoimaa halutaan jatkuvasti kasvattaa ja siihen on myös tarve ja kysyntää. Uutuustuotteena on tullut toivottu rakkoultaräänilaite, josta odotetaan syksyn hittiä. Lisäksi tutkimusvälineisiin kuuluu muun muassa korvalamput, laryngoskoopit ja oftalmoskoopit.


Vanhaa ja uutta

Suurin osa työpäivistä kuluu asiakkaiden luona, jolloin tuotteista kerrotaan päivitettyä tietoa ja samalla Janette tuoreena OneMediläisenä tekee itsensä asiakkaille tutuksi ja luotettavaksi henkilöksi.

”Kerron, että jatketaan samaan malliin jo olemassa olevaa yhteistyötä ja samalla saan kuulla kehitysehdotuksia”, Janette kertoo asiakaskohtaamisistaan.

Hän myös antaa apua ongelmakohdissa, on asiantuntijana hankintoja koskevissa pohdinnoissa sekä hoitaa koekäyttöjä ja laitekoulutuksia. Tukea Janette saa kollegaltaan Riikalta, mutta erityisesti myös huollon puolelta ja asiakaspalvelusta sekä monilta muilta kollegoiltaan.

Haasteita kuluvana vuonna ovat tuoneet hyvinvointialueiden muutokset ja epävarmuus tulevasta, vaikka kovasti ollaan menty eteenpäin. Hyvää ja innostavaa on ollut paljon. Janette kiittää ammattitaitoisia ja avuliaita kollegoitaan. Hän myös kokee työn rikkautena monipuoliset asiakkaat sekä rajattomat mahdollisuudet kehittää omaa tekemistään yhdessä muiden kanssa, etsiä uusia tuotteita ja pohtia uusia aluevaltauksia ja niiden mahdollisuuksia. Uudet asiat inspiroi.

”On ollut äärimmäisen rikastuttava alkuvuosi, saanut laittaa itsensä likoon. Olen löytänyt oikean paikkani, kun rajoja ei aseteta liikaa. Samalla yritys menestyy, kun annetaan siimaa tehdä asioita omalla tavalla”, Janette pohtii.

 

Janette Isaksson, tuotespesialisti. Aloittanut OneMedillä vuoden alussa 2023. Asuu fuusioperheensä kanssa Helsinki-Tampere väliä. Vapaa-aikaan kuuluu Suomen kansallispuistojen kiertäminen, joista 41:stä on ystävän kanssa 25 valloitettu. OneMedin Instagramissa on aiheeseen liittyvän kuva, jolla Janette voitti kesäkuva-äänestyksen elokuussa -23. Toimii myös puolustusvoimilla lääkintäpuolen kouluttajana.


Lisää uutisia