OneMediläiset esittäytyvät: Asiakkuuspäällikkö Miia Nikitin

Miian ura OneMedillä starttasi vasta neljä kuukautta sitten. Hän on energisenä ja aktiivisena, entisenä hiihdonopettajana, ottanut Helsingin ja Turun hyvinvointialueen asiakkuuspäällikön tehtävät tiukasti haltuunsa.

Miia kiittelee heti alkuun työnsä monipuolisuutta ja vaihtelevuutta.

”Työnkuva on aika laaja, mutta tykkään itse, että on paljon vaihtuvuutta päivissä”, Miia toteaa.

Työhön kuuluu vastuualueiden asiakassuhteiden hoito ja ylläpito sekä kaikki siihen liittyvät tuotteet ja palvelut. Tarpeiden kartoitus ja ennakointi sekä tuoteryhmäpäälliköiden avustaminen tapahtumissa ja koulutuksissa.

Monipuolinen työtausta auttaa nykyisessä toimessa

Miia on alun perin hiihdonopettaja ja urheiluhieroja. Edelleenkin mieli halajaa Helsingin välillä vähälumisista talvista Pohjoisen hangille sekä joka talvi Alpeille.

Sittemmin Miia on kouluttautunut sairaanhoitajaksi ja työskennellyt päivystyksessä ja plastiikkakirurgian puolella sekä leikkaussalissa. Nykyisessä työssä ja asiakkaiden parissa taustasta on hyötyä.

”Saa pidettyä yhteyden sairaalamaailmaan, kun on ollut aikoinaan sairaanhoitajana. Nyt näkee pintaa syvemmälle mitä tapahtuu ja mitä prosesseja on kaiken takana”, Miia pohtii.

Tarjontaa onkin haavanhoidosta inkontinenssiin sekä suojaus- ja peittelytuotteisiin. Miia kokee laajan valikoiman hyvänä asiana, jolloin on mistä valita. Tällöin myös asiakaskäynnit ovat erilaisia ja monipuolisia. OneMedillä tuotteet ovat myös osin kohdennettuja ja tietoa on saatavissa kollegoilta, toimittajilta ja tuotekannoista.

Antoisa ja haastava työ

Miia kertoo, että hänet on otettu iloisesti ja positiivisesti vastaan. OneMedillä on kannustava ja auttava ilmapiiri ja työhön saa tukea ja turvaa.

Työpäivät kuluvat asiakastapaamissa tai niitä sopimalla, kontaktien, palvelupyyntöjen ja asiakastilanteiden läpikäymisellä. Rajatun myyntialueen Miia kokee hyvänä asiana, joka luo myös sopivan haasteen. Toisaalta alueet ja niihin liittyvä myynti on hahmotettavissa ja hallinnoitavissa, ja helpompi ottaa haltuun. Toisaalta tämä vastuu tuo myös velvollisuuden pitää alueesta huolta ja onnistua tavoitteissa.

Miia nauttii siitä, että terveydenhoitoalan tarvikkeiden asiakaskunta on laaja: varasto, hankinta ja logistiikka sekä osastoilta lääkärit, hoitajat ja välinehuoltajat.

”On kiva olla toimistolla, kun näkee aina kollegoita. Mutta parasta antia on käydä asiakkaissa. Tykkään tutustua uusiin ihmisiin,” Miia kertoo.

 

Miia (Minni) Nikitin, asiakkuuspäällikkö. Aloittanut OneMedillä huhtikuussa 2023. Kotoisin Etelä-Pohjanmaalta. Keskimmäinen kolmossiskoista. Asuu Helsingissä havannankoira Röllin (5-v.) kanssa. Vapaa-aikaan kuuluu lentopallo ja kesällä beach volley, talvisin laskettelu. Lisäksi pyöräily ja lenkkeily.

Lisää uutisia