Luotettavaa tiedonsiirtoa anestesia- ja teho-osastoilla – OneMed sekä Dräger ja kumppani Bow Medical

Keski-Suomen hyvinvointialue ja OneMed ovat solmineet sopimuksen, jonka myötä Sairaala Novaan tuodaan pohjoismaiden ensimmäinen yhteinen Diane-potilastietojärjestelmä anestesia- ja tehohoidolle. Diane-järjestelmän kehittää ranskalainen Bow Medical, joka on erikoistunut anestesia-, teho-, päivystys- ja vastasyntyneiden hoidon ohjelmistoratkaisuihin.

OneMed toimittaa ja integroi lääkintälaitteita Sairaala Novaan ja toimii hyvinvointialueen kumppanina uuden järjestelmän käyttöönotossa ja ylläpidossa.

Diane on ensimmäinen laatuaan Suomessa, ja sen kehittäjä, Bow Medical, omaa yli 20 vuoden kokemuksen alalta. Tämä takaa korkealaatuisen ja luotettavan ratkaisun.

Uusi järjestelmä mahdollistaa saumattoman tiedonsiirron tehohoito- ja leikkausosastojen välillä. Potilaiden tiedot, kuten allergiat, lääkitykset ja perussairaudet, siirtyvät vaivattomasti seuraavalle osastolle, mikä mahdollistaa välittömän hoidon aloittamisen. Dianen integrointimahdollisuus muihin sairaalan järjestelmiin tekee sen käytöstä vaivatonta ja tehokasta.

Tämä yhteistyö tuo merkittäviä etuja potilashoidolle Nova Sairaalassa ja vahvistaa sitoutumista laadukkaaseen terveydenhuoltoon.

Lisää uutisia