Hanna Merikanto on nimetty uudeksi maajohtajaksi Suomessa ja konsernin neljä liiketoiminta-aluetta yhdistyy kolmeksi

HannaMerikanto

 

Hanna Merikanto, joka on toiminut Onemed Oy:n tarvikeliiketoimintayksikön johtajana, on nimetty 3. toukokuuta Asker Healthcare Groupin maajohtajaksi Suomessa ja Onemed Oy:n toimitusjohtajaksi. Hanna seuraa tehtävässä Markus Henrikssonia, joka on 13 vuoden jälkeen päättänyt siirtyä uusien mahdollisuuksien pariin.

- Olen iloinen, että Hanna jatkaa Suomen toimintojen johtajana. Hän on johtanut ja kasvattanut liiketoimintayksikköään menestyksekkäästi pitäen aina asiakkaat keskiössä ja löytäen uusia innovatiivisia ratkaisuja potilaiden terveyden edistämiseksi. Haluan myös käyttää tilaisuuden kiittääkseni Markusta, joka on menestyksekkäästi auttanut meitä kehittymään todelliseksi kumppaniksi terveydenhuoltoalalla Suomessa, sanoo Johan Falk, Asker Healthcare Groupin toimitusjohtaja.

Asker Healthcare Group yhdistää liiketoiminta-alueen ”East” (Suomi ja Baltian maat) liiketoiminta-alueeseen ”North” (Ruotsi ja Norja). Yhdistämisellä haetaan mittakaavaetuja, tietojen jakamista markkinoiden välillä ja etistä parempaa tuotetarjoamaa asiakkaille.

Askerilla on nyt kolme liiketoiminta-aluetta: North (Ruotsi, Norja, Suomi ja Baltian maat), West (Benelux-maat ja Tanska) ja ”Central” (Saksa, Itävalta ja Sveitsi).

Lisää uutisia